گانتز به دنبال تصویب قانون ممنوعیت نخست‌وزیری دوباره نتانیاهو

چهارشنبه 15 مرداد 1399
14:27
 گانتز به دنبال تصویب قانون ممنوعیت نخست‌وزیری دوباره نتانیاهو منابع مطلع می‌گویند وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از برگزاری انتخابات مجدد در فلسطین اشغالی، در فکر تصویب قانون ممنوعیت حضور دوباره نخست‌وزیر کنونی در انتخابات آینده است.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بعد از گزارش‌ها مبنی بر تلاش «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای دور زدن حزب آبی‌وسفید به ریاست «بنی گانتز» و کنار گذاشتن او از توافق کابینه چرخشی، اکنون گفته می‌شود که گانتز هم بی‌کنار ننشسته و به دنبال ضربه زدن به نتانیاهو است.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی بامداد امروز (چهارشنبه به وقت تهران) گزارش داد که معتمدان گانتز و اعضای پارلمانی حزب آبی‌وسفید به دنبال تصویب طرحی هستند که مانع از حضور دوباره نتانیاهو در انتخابات سراسری آینده در فلسطین اشغالی به دلیل پرونده‌های فساد می‌شود.

تداوم اختلاف نظر حزب آبی‌وسفید با حزب لیکود بر سر لایحه بودجه، باعث شده نتانیاهو جداََ به فکر منحل کردن کابینه و برگزاری انتخابات زودهنگام بیافتد. حزب لیکود بودجه‌ای یک ساله و با فراگیری کمتری را پیشنهاد داده اما حزب آبی‌وسفید تاکید می‌کند لایحه بودجه باید دو ساله و مطابق با توافقات کابینه تنظیم شود. مهلت نهایی برای تصویب طرح بودجه،‌ پانزدهم آگوست (بیست‌وپنجم مرداد) است.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» به نقل از این گزارش، طرح ممانعت از حضور دوباره نتانیاهو در انتخابات باید قبل از پانزدهم آگوست تصویب شود که امری دشوار اما محتمل به نظر می‌رسد. زیرا در صورت تصویب نشدن بودجه در تاریخ مذکور، کنست منحل شده و فلسطین اشغالی به انتخابات جدید می‌رود.

بر این اساس، هدف حزب آبی‌وسفید از پیگیری تصویب چنین طرحی علیه نتانیاهو، ترساندن حزب لیکود از شکستن توافق کابینه ائتلافی با خود و احتمال کنار گذاشتن گانتز از کابینه است.

«اوفیر آکونیس» وزیر همکاری‌های مذهبی رژیم صهیونیستی و عضو حزب لیکود، روز دوشنبه گفت: «اگر آبی‌وسفید بودجه را رد کند، ما به انتخابات نمی‌رویم، بلکه کابینه جایگزینی با ۶۱ کرسی کنست فعلی، تشکیل می‌دهیم».

پیش از آن نیز نشریه عبری‌زبان «معاریو» به نقل از مقام‌های حزب لیکود نوشت از آنجایی که به نظر می‌رسد نتانیاهو به‌شکل فزاینده‌ای آماده باطل کردن توافق کابینه ائتلافی با حزب گانتز است، لیکود نیز خود را برای برگزاری انتخابات زودهنگام آماده می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات


بقایی: بیانیه مشترک آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس، وارونه‌نمایی حقیقت و اصرار بر آزمودن آزموده‌های پیشین است


تصاویر ماهواره‌ای از شدت خسارت پایگاه دریایی آمریکا دربحرین بر اثر حملات ایران


تاکید برتوسعه مناسبات میان ایران و ازبکستان


چهار مطالبه راهبردی خطیب نماز جمعه از قوه قضائیه


سخنگوی وزارت دفاع: ایران قدرت‌های استکباری را بی‌اعتبار کرد


بقائی: آمریکا خود به شدت نیازمند خیرات برای حل مشکل گرسنگی است


غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با مسیرهای موازی تضمین نمی‌شود


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای ازبکستانی


در برنامه ’بغیر حق’ العالم مطرح شد؛ 100 بار حمله به روستای مجدل سلم در جنوب لبنان ظرف ده دقیقه


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد