حزب الله عراق: دشمنان از انفجار بیروت برای فشار به مقاومت سوء استفاده می‌کنند

پنج‌شنبه 16 مرداد 1399
02:59
حزب الله عراق: دشمنان از انفجار بیروت برای فشار به مقاومت سوء استفاده می‌کنند حزب الله عراق در پی انفجار مهیب بیروت و کشته و زخمی شدن هزاران لبنانی، بر همبستگی خود با مردم این کشور تاکید و اعلام کرد که دشمنان از انفجار بیروت به عنوان اهرام فشار به مقاومت سوء استفاده می‌کنند.

العالم-عراق

«محمد محیی» سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق چهارشنبه شب در سخنانی اعلام کرد که گروه‌های مقاومت عراق آماده ارائه هرگونه کمک به لبنان و مقاومت این کشور هستند.

وی ضمن اعلام همبستگی گردان‌های حزب الله عراق با ملت لبنان در پی حادثه انفجار مهیب بیروت، گفت که مقاومت عراق و لبنان مورد هدف آمریکا و اسرائیل هستند.

سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق تاکید کرد که دشمنان از حادثه انفجار بیروت به عنوان اهرم فشار به مقاومت، سوء استفاده می ‌کنند.

وزیر بهداشت لبنان شامگاه چهارشنبه اعلام کرد که انفجار روز سه شنبه بیروت، تاکنون 135 کشته و 5000 زخمی بر جای گذاشته است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

جهش چشمگیر مجوزهای صادرات سلاح آلمان به رژیم صهیونیستی


ابقای بیشتر رهبران حماس در سمت‌های پیشین


حمله اوکراین به شناور ایرانی ناقض تعهدات دولت‌ها در حفاظت از جان اشخاص است


منابع اردنی از حمله پهپادی خبر دادند


فرمانده نیروی زمینی ارتش: تا آخرین قطره خون ایستادگی خواهیم کرد


ارتش: به هرگونه تجاوز دشمن پاسخ شدید و کوبنده می‌دهیم


شکست محاصره «الابیض» و پیشروی ارتش سودان در کردفان شمالی +فیلم


دانشمندان مهاجر و مفقود شده در آمریکا


پیام همبستگی نخست‌وزیر اسپانیا به دختر خردسال غزه با زیر نویس فارسی +فیلم


نماینده کنگره: آمریکا به خاطر جنگ با ایران به شدت تضعیف شده است