ادامه ترس و وحشت در اردوگاه صهیونیست ها/ ارتش اسرائیل‏ پهپاد خودش را سرنگون کرد!

شنبه 18 مرداد 1399
14:08
ادامه ترس و وحشت در اردوگاه صهیونیست ها/ ارتش اسرائیل‏ پهپاد خودش را سرنگون کرد! یک روزنامه صهیونیستی گزارش داد که ارتش این رژیم روز گذشته یکی از پهپادهای خود را به‌ اشتباه در مرزهای شمالی سرنگون کرده است.

العالم - فلسطین اشغالی

پایگاه خبری «عرب۴۸»، امروز (شنبه)، به نقل از روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» گزارش داد پهپادی را که روز گذشته ارتش رژیم صهیونیستی سرنگون کرد، متعلق به خود این ارتش بوده است.

طبق گزارش هاآرتص، ارتش رژیم صهیونیستی پیش از آنکه اطمینان حاصل کند پهپاد یادشده وابسته به خود آنهاست، با این گمان که این پهپاد از لبنان وارد فلسطین اشغالی شده است، پهپاد خود را سرنگون کرده است.

«آویخای ادرعی» سخنگوی عربی ارتش رژیم صهیونیستی، روز گذشته، در توئیتی گفته بود که ارتش شب گذشته یک پهپاد را که به منطقه «جبل الشیخ» در فلسطین اشغالی نفوذ کرده بود، رهگیری و آن را سرنگون کرده است.

در بیانیه روز گذشته ارتش رژیم صهیونیستی در این خصوص آمده بود: «آمادگی [ارتش] در جبهه‌های شمالی بسیار بالاست و اجازه نقض حاکمیت اسرائیل را نخواهد داد».

در همین ارتباط، برخی منابع خبری، صبح روز گذشته نیز از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در منطقه «الجلیل الغربی» در مرز فلسطین اشغالی با لبنان خبر داده بودند که لحظاتی بعد از گزارش این خبر اعلام شد که آژیرها به اشتباه به صدا درآمده است.

پیشتر نیز رژیم صهیونیستی در سناریویی دروغین از نفوذ تعدادی از رزمندگان جنبش حزب‌الله لبنان به فلسطین اشغالی خبر داده بود که حزب‌الله در بیانیه‌ای ضمن تکذیب این خبر، اعلام کرد که هیچ اقدامی در این خصوص انجام نداده و ترس شدید نیروهای رژیم صهیونیستی از انتقام این جنبش علت درگیری‌ در مرز بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف خطاب به تیم ملی فوتبال: جنگیدید و اراده و همدلی ایرانی را به نمایش گذاشتید


سازمان ملل: تنگه هرمز در اقتصاد جهان ریشه دوانده


سازمان دریانوردی:منتظر اجازه ایران برای تخلیه کشتی‌ها هستیم


کاهش خسارت ناوگان هوایی در جنگ اخیر


محافل سیاسی و مردمی ترکیه خواستار قطع کامل روابط با رژیم صهیونیستی شدند+ فیلم


رژیم صهیونیستی با وجود توافق، حتی از مناطق آزمایشی جنوب لبنان عقب‌نشینی نمی‌کند


آغاز فروش بلیت قطار مراسم تشییع رهبر شهید از ساعت ۱۴ امروز


نامه سفیر ایران به آزاداندیشان آلمانی درباره نقش غرب در جنایت سردشت


معاریو: توافق با لبنان روی کاغذ زیباست، اما اجرای آن بعید به نظر می‌رسد


تاکید رئیس سازمان انرژی اتمی بر تسریع اجرای پروژه تصفیه پساب با فناوری پلاسما