پژوهشگران ژاپنی: ویروس کرونا جهش ژنتیکی داشته است

يکشنبه 19 مرداد 1399
08:51
پژوهشگران ژاپنی: ویروس کرونا جهش ژنتیکی داشته است به باور پژوهشگران ژاپنی، دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا در هفته‌های اخیر، جهش ژنتیکی آن است.

العالم - آسیا

به نقل از آسوشیتدپرس، بنا بر اعلام پژوهشگران ژاپنی، تحقیقات سه هفته اخیر آن‌ها نشان می‌دهد دلیل شیوع گسترده و ناگهانی کووید-۱۹ در این کشور در هفته‌های اخیر، جهش ژنتیکی و انتشار پنهانی ویروس طی ماه‌های گذشته است.

حدود یک ماه پیش مشاور ارشد دولت ژاپن در زمینه همه‌گیری کووید-۱۹ درباره تهدید ناشی از جهش ویروس کرونای جدید و پیامد آن بر برگزاری به تأخیر افتاده‌ی المپیک در کشورش هشدار داده بود.

کیوشی کوروکاوا در این خصوص گفته بود: «به‌نظر من ویروس در تمام مدت در حال جهش است، و موج دوم احتمالا توسط ویروس قوی‌تری شکل خواهد گرفت».

ژاپن در این بازه زمانی با موج بی‌سابقه‌ای از موارد ابتلا به کووید-۱۹ روبه‌رو شده، آن‌هم در حالی‌که موفق شده بود تا حد زیادی آن را مهار کند.

اما نتیجه تحقیقات موسسه ملی مقابله با بیماری‌های عفونی ژاپن نشان می‌دهد ویروس در بهار، پنهانی در حال انتشار بود.

این تحقیقات حاکی‌ست در حالی‌که ویروس اولیه از نوع موسوم به اروپایی بوده، از ووهان به اروپا و از آن‌جا به ژاپن وارد شده بود، اما در میانه ماه ژوئن اوضاع تغییر کرده است.

پژوهشگران نوع تازه‌ای از راسته اروپایی ویروس را رصد کرده‌اند که به گمان آن‌ها تنها ممکن است ناشی از جهش ژنتیکی آن باشد.

در این مدت با ازسرگیری فعالیت‌ها و همچنین با فرارسیدن تابستان و گرما، ویروس بدون علامت یا با علائم بسیار خفیف در میان جوان‌ترها انتشار یافته و حال به موج تازه‌ای از کووید-۱۹ در ژاپن تبدیل شده‌است.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست


انهدام موشک کروز آمریکایی در آسمان کهنوج


قالیباف: همکاری ایران و عراق می‌تواند بسیاری از مسائل منطقه را حل کند


صهیونیست‌ها ۴ فلسطینی را در کرانه باختری شهید و ۴ نفر دیگر را زخمی کردند


سپاه: زاغه مهمات پایگاه آمریکا در علی السالم متلاشی شد


آمریکا سفیر مالزی را احضار کرد


موج دیگری ازحملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های‌آمریکا در کویت


چین و آسه‌آن، تداوم مذاکرات میان ایران و آمریکا را خواستار شدند


بقائی: سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه‌ای برای ایران دارد


صنعا: اظهارات ترامپ درباره یمن، دخالت او در تداوم محاصره را ثابت می‌کند