واکنش اتحادیه اروپا به روند بازداشت فعالان زن در عربستان سعودی

دوشنبه 20 مرداد 1399
16:30
واکنش اتحادیه اروپا به روند بازداشت فعالان زن در عربستان سعودی اتحادیه اروپا اعلام کرد نگرانی خود را از بازداشت طولانی مدافعان زن حقوق بشر در عربستان به مقامات سعودی ابراز داشته و در خصوص مقابله با این قضیه با کشورهای اروپایی در حال هماهنگی است.

العالم - اروپا

اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای درباره بازداشت طولانی مدافعان زن حقوق بشر در عربستان ابراز نگرانی کرد.

بر اساس گزارش شبکه الجزیره، اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما نگرانی خود را به مقامات سعودی درباره بازداشت طولانی مدافعان زن حقوق بشر در عربستان ابراز داشتیم.

در این بیانیه آمده است: ما به دنبال هماهنگی نزدیک با کشورهای اتحادیه اروپا برای تقویت گفت‌وگو در مورد حقوق بشر در عربستان سعودی هستیم.

عفو بین‌الملل هم اخیرا در پیامی از شاه سعودی خواست فوراً و بدون هیچ شرطی فعالان زنی را که از حدود دو سال پیش در این کشور زندانی هستند، آزاد کند.

این سازمان همچنین آزادی فوری تمامی زندانیان عقیدتی و مدافعان حقوق بشر زندانی در عربستان سعودی را خواستار شد.

درخواست‌های بین المللی برای آزادی فعالان حقوقی به دنبال درگذشت عبدالله الحامد، یک حقوقدان عربستانی در ۲۴ آوریل گذشته ارائه شد.

«لین معلوف»، مدیر پژوهش‌های خاورمیانه سازمان عفو بین الملل می‌گوید: متاثر می‌شویم که اکنون دو سال گذشته و این زنان شجاع هنوز پشت میله‌ها هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند


سردار طلایی‌نیک: راه سلطه‌ستیزی فقط قوی شدن است


قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود


آمریکا با فروش بنزین زمستانی موافقت کرد


اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» را مسدود کرد


سرلشکر وحیدی: دشمنان‌‌هیچ‌گاه‌ از‌ کینه‌توزی‌ علیه‌ این‌ ملت‌‌بزرگ‌ دست‌‌برنمی‌دارند


گزارش خبرنگار العالم درباره اهداف تحریم های جدید آمریکا علیه حزب الله


کرانه باختری در آتش...


تضعیف توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اشغالگران صهیونیست با افزایش حملات به جنوب لبنان


رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند