نخست وزیر سابق قطر:

ریاض دست از ماجراجویی و ترور مخالفان بردارد

دوشنبه 20 مرداد 1399
09:58
ریاض دست از ماجراجویی و ترور مخالفان بردارد نخست وزیر سابق قطر از سعودی ها خواست دست از انتقام گرفتن از مخالفان در داخل و خارج عربستان بردارند.

العالم - عربستان سعودی

«حمد بن جاسم آل ثانی» نخست وزیر سابق قطر با انتشار پست های توئیتری در خصوص اوضاع عربستان نوشت: آنچه که ما در عربستان شاهد آن هستیم این است که اکثر تلاش ها در این کشور برای انتقام گرفتن از مخالفان در داخل و خارج کشور صرف می شود.

وی در ادامه افزود: من بار دیگر به سعودی ها نصیحت می کنم که پرونده های ترور جمال خاشقجی و (تهدیدات علیه) سعد الجبری را ببندند. این اقدام یک شکست نیست بلکه تصحیح یک روند خطرناک است.

بن جاسم اضافه کرد که اخبار و حوادث پی در پی در کشور عربستان در قبال آینده منطقه اطمینان بخش نیست.

این مقام سابق قطری نوشت: اصلاحات همواره از داخل و با گام هایی در مسیر کاهش خفقان مانند آزاد کردن بازداشتی ها چه مرد، چه زن و چه کودک صورت می گیرد.

حمد بن جاسم سعودی ها را به تلاش برای تحقق آشتی داخلی و ساختن کشور و افزایش سطح رفاه فراخواند.

وی نوشت: ریاض باید دست از سیاستهای ماجراجویانه و پروژه های ترور و تهدید مخالفان در خارج از کشور از طریق گروگان گرفتن خانواده های آنها بردارد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

مشاغل تازه زیر سایه جنگ؛ نبرد مردم غزه برای تأمین معاش در میان آوارها


تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا


پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند


لبنان پس از ژنو؛ بازتاب نقش ایران در تثبیت آتش‌بس لبنان و پیگیری خروج "اسرائیل" از این کشور


رئیس جمهوری :سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونسیتی عامل ناامنی در منطقه است


صدای مادران داغدار میناب در شورای حقوق بشر؛ روایت یک مادر از رنج بازماندگان حمله به مدرسه شجره طیبه


لیبرمن: توافق بین آمریکا و ایران «بزرگترین فاجعه سیاسی» است


قالیباف به عمان رفت


حضور ۱۱ دانشگاه ایرانی در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۷