رئیس‌جمهور بلاروس با پوتین گفتگو کرد

شنبه 25 مرداد 1399
16:35
رئیس‌جمهور بلاروس با پوتین گفتگو کرد رئیس‌جمهور بلاروس در خصوص اعتراضات و ناآرامی‌های به وجود آمده در کشورش با همتای روسی خود به صورت تلفنی گفتگو کرد.

العالم- اروپا

الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهور بلاروس با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه امروز (شنبه) به صورت تلفنی به گفتگو پرداخت.

خبرگزاری رویترز به نقل خبر‌گزاری رسمی بلاروس «بلتا» نوشت، این گفتگوی تلفنی درباره وضعیت ناآرام داخل و اطراف بلاروس صورت گرفت.

رؤسای جمهور روسیه و بلاروس در حالی در این خصوص به گفتگو پرداختند که رسانه‌های خبری از تجمع اعتراض‌آمیز هزاران نفر از مردم بلاروس در مینسک، پایتخت این کشور خبر داده‌اند.

وی در سخنانی گفت: «با پوتین به توافق رسیدم که روسیه به حفظ امنیت در بلاروس در صورت نیاز کمک کند.»

لوکاشنکو گفت که گفت‌وگوی طولانی و با جزئیاتی با پوتین درباره موضوعات امنیتی داشته است.

رئیس جمهور بلاروس گفت: «من و او توافق کردیم که هر زمان درخواست کردیم کمک فراگیری برای اطمینان یافتن از امنیت بلاروس دریافت کنیم.»

لوکاشنکو همچنین از رزمایش نظامی ناتو که در نزدیکی این کشور و در لهستان و لیتوانی در حال انجام است ابراز نگرانی کرد.

خبر‌گزاری فرانسه گزارش داده گروهی از مردم شهر مینسک در مقابل ایستگاه پوشکینسایا معروف به «متروی مسکو» تجمع کرده تا یاد معترضی که در همین مکان در جریان درگیری با پلیس کشته شد را گرامی بدارند.

گفته می‌شود این اعتراضات بنا به درخواست «اسوتلانا تیخانوفسکایا»، رقیب اصلی لوکاشنکو در این انتخابات شکل گرفته‌اند.

تیخانوفسکایا که به لیتوانی گریخته در پیامی ویدئویی ضمن درخواست دوباره برای بازشماری آرا، از همه شهرداران شهرهای بلاروس خواست مقدمات برگزاری اعتراضات مسالمت‌آمیز در روزهای آتی را فراهم کنند.

در جریان این اعتراضات ۶ هزار و ۷۰۰ معترض دستگیر و صد‌ها نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند. مقامات بلاروس نیز کشته شدن دو نفر در جریان این اعتراضات را تأیید کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است