امارات سال‌هاست که مسئله فلسطین را سبک شمرده است

شنبه 25 مرداد 1399
19:51
امارات سال‌هاست که مسئله فلسطین را سبک شمرده است نائب رئیس جنبش فتح فلسطین تاکید کرد که خبر سازش ابوظبی با رژیم صهیونیستی اصلا تعجب آور نبوده و امارات سال‌هاست که مسئله فلسطین را سبک شمرده است.

العالم - فلسطین اشغالی

«محمود العالول» نائب رئیس جنبش فتح فلسطین تاکید کرد که خبر سازش ابوظبی با اسرائیل اصلا تعجب آور نبود و امارات سالیان سال است که مسئله فلسطین را سبک شمرده است.

العالول در گفت وگو با رادیو فلسطین گفت: «مواضع حاکمان فعلی امارات با مواضع مردم این کشور و دیدگاه شیخ زاید آل نهیان که حامی مسئله فلسطین بود(بنیان‌گذار امارات)، مغایرت دارد».

این مقام فتح با بیان اینکه سازش امارات با رژیم صهیونیستی نخستین گام این کشور در خالی کردن پشت ملت فلسطین نیست، گفت: «امارات سال‌هاست که مسئله فلسطین را سبک شمرده است».

وی افزود: «این عادی سازی آشکار، بیانگر گسستی در موضع رسمی عرب است و خیانت به مردم فلسطین و لطمه به مسئله قدس و فلسطین است».

العالول درباره واکنش‌ها به توافق سازش امارات با رژیم صهیونیستی گفت: «اتحادیه عرب دعوت به برگزاری نشستی برای بررسی این قضیه کرده و رهبران فلسطین هم تلاش خود را برای حفظ اصول ملی ادامه می‌دهند».

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا پنجشنبه گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد رژیم صهیونیستی و امارات به توافقی برای «عادی‌سازی کامل روابط» دست پیدا کرده‌اند.

امارات خیانت سازش خود را با این ادعا توجیه کرده که اسرائیل طی توافق مذکور راضی شده است که از اجرای طرح الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری دست بکشد.

ارتباط ابوظبی و تل آویو با وساطت نهادهای صهیونیستی - آمریکایی طی چند سال اخیر هر روز ابعاد گسترده تری پیدا کرده بود تا جایی که دو طرف در پروژه های اقتصادی و رزمایش‌های نظامی هم با یکدیگر همکاری داشته و اقدام به برگزاری سفرهای متقابل می‌کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گروه هفت در بیانیه ای از توافق ایران و آمریکا حمایت کرد / اعلام مواضع درباره لبنان و غزه


ادعای کانال ۱۲ اسرائیل: دولت آمریکا متن تفاهمنامه با ایران به اطلاع تل‌آویو نرسانده است


جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا: یادداشت تفاهم با ایران شامل لبنان نیز می شود.


تیم ملی عراق در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه چهار بر یک از نروژ شکست خورد


المشاط: نیروهای مسلح ایران، الگویی الهام بخش برای جهان اسلام هستند


ونس: توافق با ایران، توافق صلح منطقه‌ای است


هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم