دستگیری ۳ تروریست مسئول حمایت لجستیک از داعش در صلاح‌الدین عراق

دوشنبه 27 مرداد 1399
16:17
دستگیری ۳ تروریست مسئول حمایت لجستیک از داعش در صلاح‌الدین عراق
اداره استخبارات و تحقیقات عراق از دستگیری ۳ تروریست مسئول حمایت لجستیک از داعش در استان صلاح‌الدین خبر داد.

العالم - عراق

اداره استخبارات و تحقیقات دولت فدرال عراق طی بیانیه‌ای از دستگیری سه تروریست مسئول حمایت لجستیک از داعش در استان صلاح الدین خبر داد.

بر اساس این بیانیه‌ که نسخه‌ای از آن در پایگاه خبری «السومریه» منتشر شد، پس از اطلاعات دقیق به دست آمده درباره مکان اختفای این تروریست‌ها، آنها در ناحیه «العلم» واقع در استان صلاح‌الدین دستگیر شدند.

بنا بر این گزارش این افراد تحت تعقیب بودند و طی بازجویی‌های اولیه به عضویت در داعش و مشارکت در چند حمله تروریستی علیه نیروهای امنیتی و عراق اعتراف کردند. پس از تنظیم اعترافات، این افراد به دستگاه قضایی تحویل داده شدند تا مجازات شوند.

«علی الوائلی» کارشناس امنیتی عراق پیشتر با هشدار درباره بازگشت تروریست‌ها به مثلث دیالی-کرکوک و صلاح‌الدین تأکید کرد که این مناطق به اجرای عملیات امنیتی جدید نیاز دارد.اجرای عملیات‌های امنیتی بایستی کاملا محرمانه باشد و پیش از آغاز عملیات نیز تحرکات اطلاعاتی و نیز استفاده از تروریست‌هایی که پیشتر بازداشت شده‌اند به منظور تحقق اهداف مورد نظر، ضروری است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهوری مستعفی یمن در ریاض درگذشت


بازتاب شهادت حسام زیدان خبرنگار سابق شبکه خبری العالم در حمله رژیم صهیونیستی در رسانه‌ها


بیانیه معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما در پی شهادت خبرنگار شبکه العالم


پیام تسلیت شبکه خبری العالم به مناسبت شهادت خبرنگار این شبکه در لبنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت سالروز افتتاح اولین دوره مجلس


فرمانده پدافند هوایی شمال کشور: ۱۷ پایگاه نظامی منطقه ای آمریکا در جنگ، موشکباران شد


قاب خاطرات؛ خاطره حسام زیدان خبرنگار شهید العالم از حضور شهید سلیمانی در عملیات آزادسازی البوکمال سوریه


وزارت خارجه: اقدام آمریکا در نقض چندین‌باره آتش‌بس محکوم است/ محکوم کردن لفاظی‌های تهدیدآمیز مقامات آمریکایی علیه عمان


قالیباف: قوه مقننه آمادگی هر گونه همکاری و پشتیبانی از قوای نظامی کشور را دارد


سرلشکر عبداللهی:شهید شیرازی تجسم متانت، امانت و ولایت‌مداری بود