کودتای نظامی در مالی؛ وزیر خارجه و رئیس پارلمان بازداشت شدند

سه شنبه 28 مرداد 1399
18:16
کودتای نظامی در مالی؛ وزیر خارجه و رئیس پارلمان بازداشت شدند منابع خبری از حضور پر تعداد نظامیان ارتش مالی در پایتخت این کشور و تیراندازی خبر داده و از آن با عنوان «کودتا» یاد کردند.

العالم- آفریقا

خبرها از شورش یگان‌های ارتش مالی در پادگانی در نزدیکی «باماکو» پایتحت این کشور خبر می‌دهند و برخی منابع گفته‌اند که اتفاقات پیش آمده یک کودتاست و وزیر خارجه، دارایی و رئیس پارلمان بازداشت شده‌اند.

به نوشته وبگاه روسیا الیوم، صدای تیراندازی شدید و انفجارها در اطراف پادگان شنیده می‌شود و خبرگزاری اسپوتنیک نیز به نقل از منابع خود نوشته است که شورش در پادگان «کاتی» در اطراف پایتخت روی داده و یک منبع دیگر نیز گفت که تعدادی از وزرا و افسران عالی‌رتبه بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده‌اند.

یک منبع نظامی نیز به اسپوتنیک گفت که شهر «باماکو» محاصره شده است. اما هنوز اطلاعات دقیقی از اینکه چه اتفاقاتی در مالی در شرف وقوع است، در دست نیست.

در همین حال خبرگزاری رویترز نیز به نقل از سفارت نروژ در مالی نوشت که یگان‌های ارتش در محله‌های پایتخت حضور دارند و دست به تمرد زده‌اند. این سفارتخانه از اتباع خود خواست تا احتیاط کرده و از خانه‌هایشان خارج نشوند.

مخالفان دولت «ابراهیم بوبکر کیتا» پیش از این در فراخوانی خواستار حضور مردمی گسترده در روز سه شنبه (امروز) در «باماکو» شده بودند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بالاگرفتن اختلاف واشنگتن و تل‌آویو در پرونده غزه/ اسرائیل با شورای صلح همکاری نخواهد کرد


روبیو: تقابل آمریکا و چین برای جهان پیامد دارد


کارشناس نظامی: آمریکا در خلیج فارس به بن بست استراتژیک رسیده است/ فروپاشی توهمات آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره توانمندی نظامی ایران


نماینده پارلمان اسپانیا: بحران مهاجرت در خدمت منافع آمریکا و اسرائیل قرار گرفته است


سخنگوی ارتش: سرنوشت ۳ خلبان ما هنوز مشخص نیست


بهتر است قبل از پُر شدن دست ایران، جنگ را ترک کنیم


ادامه جنگ علیه ایران قیمت بالای سوخت را ماندگار می‌کند


روایت قالیباف از اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب اسلامی


ویدیوگرافیک/ ۱۰۰ روز نبرد طوفان الاقصی به روایت آمار و ارقام


هشدار سرلشکرعبداللهی: هر کشوری سپردفاعی آمریکا شود در آتش جنگ می‌سوزد


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"