واکنش اتحادیه عرب به اعلام آتش ‌بس در لیبی

جمعه 31 مرداد 1399
20:18
واکنش اتحادیه عرب به اعلام آتش ‌بس در لیبی
اتحادیه عرب در بیانیه‌ای از توافق دولت وفاق ملی و دولت شرق لیبی بر سر توقف درگیری‌ها استقبال کرد و خواستار برگزاری انتخابات شد.

العالم - لیبی

اتحادیه عرب امروز جمعه در واکنش به اعلام آتش بس در لیبی بین دو طرف متخاصم این کشور، از آن استقبال کرد.

دولت وفاق ملی لیبی به ریاست «فایز السراج» که از سوی سازمان ملل به رسمیت شناخته شده امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد که به نیروهای تحت امر خود دستور توقف درگیری‌ها را داده است.

همزمان با این اعلام، دولت شرق لیبی یا دولت «طُبرُق» که حامی ژنرال خلیفه حفتر است، در اقدامی مشابه از توقف عملیات‌ها و درگیری‌ها در خطوط تماس خبر داد.

به گزارش شبکه العربیه، اتحادیه عرب با استقبال از این آتش‌بس دو طرفه، طرفین درگیر را به برگزاری انتخابات جدید و حرکت به سوی راه حل سیاسی مسالمت‌آمیز دعوت کرد.

توافق آتش‌بس در لیبی در حالی امروز سی‌ویکم مرداد اعلام می‌شود که دولت وفاق ملی لیبی پیشتر پیشنهاد ابتکار عمل رئیس جمهور مصر مبنی بر توقف فوری و از سرگیری مذاکرات را رد کرده بود.

اعلام توقف درگیری‌‌ها در لیبی بعد از آن صورت گرفت که وزرای دفاع ترکیه و قطر طی این هفته وارد طرابلس، پایتخت لیبی و محل استقرار دولت وفاق ملی شدند و با همتایان خود و فایز السراج دیدار و گفت‌وگو کردند.

لیبی بعد از سرنگونی دولت معمّر القذافی توسط ائتلاف ناتو به سرکردگی آمریکا در سال ۲۰۱۱، تا سال ۲۰۱۵ فاقد دولت بود تا اینکه بر اساس توافق «صخیرات مغرب، دولت وفا ملی با نظارت سازمان ملل تشکیل شد. با این حال حفتر این دولت را به رسمیت نشناخت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت