عملیات پهپادی و موشکی ارتش یمن علیه متجاوزان سعودی

يکشنبه 2 شهريور 1399
05:33
عملیات پهپادی و موشکی ارتش یمن علیه متجاوزان سعودی سخنگوی ائتلاف سعودی دو عملیات پهپادی و یک عملیات موشکی نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی در جنوب عربستان سعودی را تایید کرد.

العالم - یمن

ائتلاف سعودی عملیات پهپادی و موشکی نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به سمت عربستان را تایید کرد.

سرهنگ «ترکی المالکی» سخنگوی رسمی نیروهای ائتلاف عربی تحت فرماندهی عربستان سعودی مدعی شد که نیروهای مشترک این ائتلاف بامداد امروز یکشنبه یک پهپاد بمب گذاری شده را که به سمت جنوب عربستان شلیک شده بود، سرنگون کرد.

بر اساس گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم، ائتلاف سعودی شب گذشته هم اعلام کرد که نیروهای آن یک پهپاد و یک موشک بالستیک شلیک شده به سمت جنوب عربستان سعودی در منطقه جازان را منهدم کردند.

ائتلاف سعودی-اماراتی از فروردین ماه ۱۳۹۴ حملات خود را علیه ملت یمن آغاز کردند تا بتوانند «عبد ربه منصور هادی» رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن را بار دیگر به قدرت برسانند، ولی تا کنون، نتیجه‌ای جز کشتار ملت یمن و تخریب زیرساخت‌های این کشور به دست نیاورده‌اند؛ در عوض در طول این قریب به شش سال نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی به قدرت بالایی در برخورداری از تسلیحات برای مقابله با دشمن متجاوز دست یافته اند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا


حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش