وزیر خارجه انگلیس وارد فلسطین اشغالی شد

سه شنبه 4 شهريور 1399
00:55
وزیر خارجه انگلیس وارد فلسطین اشغالی شد وزارت خارجه رژیم صهیونیستی از ورود وزیر خارجه انگلیس به تل آویو به هدف انجام گفت‌‌وگو با مقامات ارشد خود از جمله نخست وزیر، وزیر خارجه و وزیر جنگ خبر داد.

العالم -فلسطین اشغالی

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی دوشنبه شب در توییتی اعلام کرد که «دومنیک راب» وزیر خارجه انگلیس پس از ورد به تل آویو از سوی مقامات این وزارتخانه مورد استقبال قرار گرفت. راب قرار است فردا با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر «بنی گانتز» وزیر جنگ و «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم اسرائیل رایزنی کند.

سفارت انگلیس در فلسطین اشغالی نیز عصر دوشنبه در همین زمینه اعلام کردکه دومنیک راب در این سفر تداوم تعهد لندن به تل آیو را اعلام کرده و درباره امور مهم منطقه از جمله طرح اشغال کرانه باختری با مقامات صهیونیست به گفت‌وگو خواهد پرداخت.

وزیر خارجه انگلیس چندی قبل در واکنش به مراسم تحلیف در رژیم صهیونیستی بر تداوم همکاری لندن با رژیم صهیونیستی تأکید کرد. دومنیک راب در توییتی بدین منظور با تبریک به «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل و «بنی گانتس» در تشکیل سی و پنجمین کابینه این رژیم نوشت: «چشم انتظار تداوم همکاری با اسرائیل و «گابی اشکنازی» همتای خود هستم. روابط بین انگلیس و اسرائیل همواره از اهمیت بسیاری برخوردار است.»

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا نیز روز دوشنبه برای دیدار با مقامات صهیونیست واردتل آویو شد.

0% ...

آخرین اخبار

بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم