ظریف: ایران به دنبال ادامه همکاری با آژانس در شرایط عادی و در چارچوب مقررات بین‌المللی است

سه شنبه 4 شهريور 1399
18:05
ظریف: ایران به دنبال ادامه همکاری با آژانس در شرایط عادی و در چارچوب مقررات بین‌المللی است رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که در رأس هیأتی به تهران سفر کرده، بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) با محمدجواد ظریف رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

العالم - ایران / سیاسی

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که در رأس هیأتی به تهران سفر کرده، بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) با محمدجواد ظریف رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

ظریف در این دیدار تصریح کرد که آژانس باید اصول بیطرفی و حرفه‌ای گری را در تعاملات خود رعایت کند.

وزیر امور خارجه بیان کرد که جمهوری اسلامی به دنبال ادامه همکاری با آژانس در شرایط عادی و در چارچوب مقررات بین‌المللی است.

در دیدار ظریف وزیر امور خارجه با رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، همکار‌ی‌های جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین المللی اتمی مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

وزیر امور خارجه در این دیدار تأکید کرد همکاری‌های ایران و آژانس همواره بر مبنای تعهدات بین المللی و در چارچوب فنی و حرفه ای بوده است.

ظریف افزود: همانطور که آژانس نیز بارها تایید کرده است بیشترین همکاری‌ها در حوزه پادمانی بین ایران و آژانس وجود دارد و این مسیر می‌تواند در همین چارچوب ادامه پیدا کند.

وزیر امور خارجه کشورمان اظهار امیدواری کرد با حل اختلافات موجود بر اساس اعتماد متقابل، همکاری های دو طرف در چارچوب مقررات پادمانی و بر مبنای حسن نیت ادامه یابد.

در این دیدار آقای گروسی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی تأکید کرد که آژانس وظایف خود را بر اساس اصول بیطرفی و حرفه ای گری و همچنین در چارچوب صرف ملاحظات فنی انجام می دهد.

وی افزود همکاریهای بین ایران و آژانس در گذشته به نفع دو طرف بوده و با غلبه بر برخی مشکلات ، می توان این همکاریها را ادامه داد.

در این دیدار سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر خارجه، بهروز کمالوندی معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی، سعید خطیب‌زاده سخنگوی دستگاه دیپلماسی و کاظم غریب‌آبادی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در آژانس حضور داشتند.

گروسی پیش از ظهر امروز نیز با علی‌اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در محل این سازمان دیدار و گفت‌وگو کرد. این دیدار در حدود دو ساعت به طول انجامید و در پایان دو طرف در نشست خبری مشترک به تشریح مذاکرات پرداخته و به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند