بازداشت یک منکر کرونا در اسپانیا به اتهام ترویج خشونت

شنبه 8 شهريور 1399
08:10
بازداشت یک منکر کرونا در اسپانیا به اتهام ترویج خشونت یک منکر کووید-۱۹ در اسپانیا به اتهام رواج نفرت و خشونت بازداشت شد.

العالم _ اروپا

یه گزارش العالم به نقل از وب‌سایت روزنامه گاردین، پلیس اسپانیا یک فرد منکر همه‌گیری کووید-۱۹ را به اتهام رواج نفرت و خشونت در شبکه‌های مجازی و اینترنت بازداشت کرد.

فرد بازداشت‌شده ۳۸ سال دارد و ساکن زاراگوزا در شمال شرق اسپانیا است.

این فرد مدعی‌ست همه‌گیری کووید-۱۹ دروغ است و مقام‌های بهداشتی، پزشکان و پژوهشگران، و رسانه‌ها «پشت آن هستند».

فرد بازداشت‌شده همچنین از کسانی که او را در فضای مجازی دنبال می‌کنند می‌خواست تا به روزنامه‌نگاران و سیاست‌مداران حمله کنند.

او در یکی از حساب‌های کاربری‌اش نوشته بود: «همه این مشکلات یک راه‌حل دارد: تیراندازی به پشت سر پدرو سانچز (نخست‌وزیر اسپانیا)».

این فرد همچنین کسانی که به وجود ویروس کرونا و همه‌گیری فعلی باور دارند را «ابلهانی» توصیف کرده که «سزاوار است بمیرند».

پلیس اسپانیا مرد ۳۸ ساله را «تهدیدی جدی» برای سلامت عموم توصیف کرد و پس از ردیابی موفق شد او را در مکانی اطراف زاراگوزا بازداشت کند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت