وزارت خارجه: آمریکا و اروپا، منافقین تروریست را پناه دادند

يکشنبه 9 شهريور 1399
01:07
وزارت خارجه: آمریکا و اروپا، منافقین تروریست را پناه دادند وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شنبه و همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم در توئیتی اعلام کرد: منافقین با وجود ترور هزاران ایرانی و نبرد دوشادوش صدام، توسط ایالات متحده و اتحادیه اروپا پناه داده شده‌اند.

العالم - ایران

در این توئیت آمده است: هشتم شهریور (۲۹ اوت)، روز ملی مبارزه با تروریسم، زمانی برای گرامیداشت یاد رئیس ‌جمهور رجایی و نخست‌وزیر باهنر است که ۳۹ سال پیش در چنین روزی در یک بمبگذاری توسط گروه تروریستی "مجاهدین خلق" (منافقین) به شهادت رسیدند.

در این توئیت آمده است: منافقین با وجود ترور هزاران ایرانی و نبرد دوشادوش صدام، توسط ایالات متحده و اتحادیه اروپا پناه داده شده‌اند.

روز شنبه هشتم شهریور ماه روز ملی مبارزه با تروریسم نامگذاری شده است. ۸ شهریور ۱۳۶۰ محمدعلی رجایی رئیس ‌جمهور و محمدجواد باهنر نخست‌وزیر وقت به همراه گروهی از اعضای هیات دولت در انفجار دفتر نخست‌وزیری به شهادت رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر


آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید


عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید