تاکید هنیه بر ادامه تلاش ها برای شکستن محاصره غزه  

يکشنبه 9 شهريور 1399
10:22
تاکید هنیه بر ادامه تلاش ها برای شکستن محاصره غزه   رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس درست  همزمان با تبلیغ  رسانه ها از شکست میانجی ها و تماس ها در دست یافتن به آتش بس در غزه، از ادامه تلاش ها برای شکستن محاصره غزه خبر داد.

العالم - فلسطين

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: ریاست این جنبش وضعیت جاری نوار غزه در سطح تماس ها و میانجی گری گروه ها برای شکستن و پایان محاصره نوار غزه را تحت نظر دارد.

هنیه افزود: رئیس و فرماندهان جنبش به ویژه فرماندهان نوارغزه تماس هایی دارند و برای تحقق خواست ملت خود برای پایان دادن به این محاصره و رها کردن نوارغزه از نتایج فاجعه آمیزش به ویژه با توجه به شیوع کرونا در نوارغزه، تلاش می کنیم .

وی افزود: مشکل اساسی اشغالگران، لجبازی و مخالفت با خواست منطقی مردم ماست.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس ادامه داد: صراحتا اعلام می کنیم تصمیم ما و مردم ،پایان دادن به این محاصره ظالمانه در انواع مختلف آن است.

هنیه از "نیکولای میلادینوف" خواست تا سازمان ملل به مسئولیت خود در حمایت از مردم غزه و ملزم کردن اشغالگران به پایان دادن مشکلات مردم عمل کند.

وی هم چنین از مردم خواست تا از مردم آزاده غزه ، قدس و الشتات فلسطین حمایت کنند.

0% ...

آخرین اخبار

ارتش صهیونیستی دستور تخلیه ۱۶ منطقه در جنوب لبنان را داد


کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس


رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است