بایدن: ترامپ عامل تمامی بحران‌های کنونی آمریکا است

سه شنبه 11 شهريور 1399
00:18
بایدن: ترامپ عامل تمامی بحران‌های کنونی آمریکا است نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با اشاره به تمامی بحران‌هایی که این کشور هم اکنون با آن مواجه است گفت که ترامپ عامل مشترک تمامی این بحران‌هاست.

العالم - آمریکا

«جو بایدن» نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا در پیامی در توئیتر به بحران‌هایی که این کشور در دوران ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» با آن مواجه شده، اشاره کرد.

وی در این پیام توئیتری نوشت: «ما تحت (ریاست جمهوری) دونالد ترامپ با بحران‌های زیادی مواجه هستیم. کووید (کرونا)، فروپاشی اقتصادی، خشونت بی‌دلیل پلیس، جسور کردن ملی‌گرایان سفیدپوست و کاهش یافتن اعتقاد به آینده درخشان آمریکا».

بایدن در ادامه این پیام توئیتری نوشت که عامل مشترک تمامی این بحران‌ها رئیس‌جمهوری است که اوضاع را بدتر و نه بهتر می‌کند.

نامزد دموکرات‌ها در پیام توئیتری دیگری نیز نوشت: «آیا در صورت انتخاب مجدد ترامپ، کسی اعتقاد دارد که خشونت‌ها در آمریکا کمتر خواهد بود؟»

همچنین بر اساس متن سخنرانی بایدن در شهر پیتسبورگ در ایالت پنسیلوانیا که توسط کارزار انتخاباتی وی منتشر شده، بایدن معتقد است که «ترامپ ضعیف باعث برانگیختن خشونت‌ها در شهرهای آمریکاست». (جزئیات بیشتر)

از اوایل خرداد ماه و پس از اقدام افسر پلیس «مینیاپولیس» ایالت «مینه‌سوتا» در قتل «جورج فلوید» شهروند ۴۶ ساله سیاهپوست آمریکا از طریق فشردن زانو بر روی گردنش به مدت ۹ دقیقه، اعتراضات سراسری علیه خشونت پلیس آمریکا از شهر مینیاپولیس آغاز شد و به دیگر شهرهای آمریکا و حتی کشورهای دیگر نیز گسترش یافت و تاکنون نیز ادامه داشته است.

در حالی که اعتراضات ضد نژادپرستی و خشونت پلیس علیه رنگین‌پوستان همچنان در پورتلندو دیگر شهرهای آمریکا ادامه داشت، روز دوشنبه هفته گذشته ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت که در آن هنگامی که «جیکوب بلیک» جوان ۲۹ ساله غیرمسلح سیاهپوست آمریکایی به سمت خودروی خود در حال حرکت بود، دو افسر پلیس او را دنبال می‌کنند و به محض آنکه درب خودرو را باز می‌کند، یکی از افسران پلیس شروع به تیراندازی به وی می‌کند. این شهروند سیاه‌پوست آمریکایی نیز بر اثر خشونت پلیس فلج شد تا شهر کنوشا در ایالت ویسکانسین به صحنه دور تازه اعتراضات تبدیل شود.

اعتراضات در شهر کنوشا در حالی تشدید می‌یابد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علی‌رغم هشدارهای مقامات محلی، اعلام کرد به شهر کنوشا سفر خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ابتکار راهبردی تهران در شانگهای؛ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم انرژی کشورهای عضو


دستور توقف حملات اسرائیلی به لبنان پس از اعلام بسته شدن تنگه هرمز


کمین حزب‌الله برای نیروهای اسرائیلی؛ تلفات ارتش اشغالگر در "علی‌الطاهر"


مدودف: تل‌آویو در پی نابودی توافق تهران و واشنگتن است؛ آمریکا در جنگ با ایران شکست خورد


قرارگاه خاتم: تنگه هرمز مجددا بسته شد


بقائی: مصونیت سیاسی "اسرائیل"از سوی غرب، زمینه‌ساز تداوم جنایت و ستیزه‌جویی شده است


پیگیری تفاهم اسلام‌آباد؛ محور دیدار وزیر کشور پاکستان و عراقچی


بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


ابلاغ دستورالعمل فروش ارز اربعین؛ سهم هر زائر ۲۰۰ هزار دینار


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره