حماس: امارات در پی بزک کردن چهره 'اسرائیل' و اجرای معامله قرن است

سه شنبه 11 شهريور 1399
10:14
حماس: امارات در پی بزک کردن چهره 'اسرائیل' و اجرای معامله قرن است سخنگوی فراکسیون پارلمانی حماس ضمن حمله شدید به امارات، تأکید کرد که حکام این کشور، به جای لباس عربی، لباس صهیونیستی به تن کرده‌اند.

العالم - امارات

«مشیر المصری» سخنگوی فراکسیون پارلمانی حماس بشدت از اقدامات امارات در عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی انتقاد کرد.

یک هواپیمای صهیونیستی دوشنبه (روز گذشته) برای نخستین بار به شکل آشکار و رسمی، وارد ابوظبی شد. این هواپیما از حریم هوایی عربستان سعودی نیز عبور کرد؛ اقداماتی که ابوظبی و ریاض در راستای عادی‌سازی روابط خود با صهیونیست‌ها انجام می‌دهند.

المصری به شبکه خبری المیادین گفت که روز گذشته یک روز تیره بوده و اقدام امارات نیز یک خنجر از پشت به ملت فلسطین است.

وی با بیان اینکه این اقدام حکام امارات، اقدامی موهن است، تأکید کرد، این حکام در تلاش هستند که از رهگذر چنین اقداماتی طرح صلاح تحمیلی موسوم به «معامله قرن» را اجرایی کنند.

معامله قرن طرح ادعای آمریکا برای «صلح» بین مردم فلسطین و رژیم صهیونیستی است. در این طرح، دیگر کشور مستقلی به نام فلسطین تشکیل نخواهد شد و قدس نیز متعلق به صهیونیستها خواهد بود.

المصری با تأکید بر اینکه امارات با این اقدامات در پی «بزک کردن چهره اسرائیل» است، گفت: «آنان (حکام امارات) امروز لباس صهیونیستی به تن دارند، نه لباس عربی».

سخنگوی فراکسیون پارلمانی حماس به سایر کشورهای عربی نسبت به شتاب به سوی عادی‌سازی روابط هشدار داد و تأکید کرد، مردم فلسطین، صاحبان حق هستند و به هیچ کس مأموریت نداده‌اند که از جانب آنان، سخن بگوید.

وی خاطر نشان کرد، موضعگیری واحد در فلسطین و تدوین راهبرد ملی و آزادی‌بخش، تنها گزینه‌ای است که حماس در پیش گرفته است.

المصری با بیان اینکه تشکیلات خودگردان فلسطین، توافق «اسلو» را ملغی کند، تصریح کرد، در زمانی که با چنین رژیمهای [عربی] شکست خورده‌ای روبرو هستیم، در پیش گرفتن مقاومت، گزینه راهبردی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد