گانتز خواستار عدم بازگرداندن پیکر شهدای فلسطینی به خانواده‌هایشان شد

چهارشنبه 12 شهريور 1399
20:35
گانتز خواستار عدم بازگرداندن پیکر شهدای فلسطینی به خانواده‌هایشان شد
کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی درخواست وزیر جنگ این رژیم درخصوص عدم بازگرداندن پیکر شهدای فلسطینی به خانواده‌هایشان را مورد تأیید قرار داد.

العالم - فلسطین اشغالی

«بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه خواستار عدم بازگرداندن شهدای فلسطینی به خانواده‌هایشان شد.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، گانتز در جلسه کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی درخواست کرد علاوه بر شهدای اعضای جنبش «حماس»، دیگر شهدای فلسطینی نیز به خانواده‌هایشان بازگردانده نشوند.

این درخواست گانتز از سوی کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی مورد تأیید قرار گرفت تا برگ دیگری به اقدامات خصمانه این رژیم جنایتکار علیه مردم مظلوم فلسطین افزوده شود.

پیش از این نیز رژیم صهیونیستی با نگه‌داشتن شهدای فلسطینی و عدم تحویل آن‌ها، برای انجام مذاکرات با طرف فلسطینی امتیاز جمع می‌کرد.

در حال حاضر پیکر ۴ شهید فلسطین در دست رژیم صهیونیستی قرار دارد که طبق این مصوبه جدید، به فلسطین بازگردانده نمی‌شوند.

در جدیدترین مورد از جنایات رژیم صهیونیستی درقبال فلسطینی‌ها، روز گذشته (سه‌شنبه) ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که در آن یک نظامی صهیونیست را در حالی نشان می‌دهد که زانوی خود را بر روی گردن یک معترض میانسال فلسطینی که در حین اعتراضات در کرانه باختری بازداشت شده، می‌فشارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی سوریه


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در کویت


تداوم حملات رژیم متجاوز صهیونیستی به جنوب لبنان


تکرار حادثه دریایی در نزدیکی سواحل عمان


غزه زیر آتش؛ تشدید حملات رژیم صهیونیستی قربانیان بیشتری می‌گیرد+فیلم


خیز بلند برای تجارت ۱۰ میلیاردی با سفر وزیر صمت به پاکستان


جلوه‌های وحدت در مسیر اربعین تا واکنش‌ها به مهم‌ترین رویدادهای جهان عرب و اسلام


خط و نشان دبیرکل اتحادیه عرب برای رژیم صهیونیستی؛ جنایت در غزه بی‌پاسخ نمی‌ماند


مذاکرات رم در سایه تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی؛ لبنان همچنان بدون دستاورد + ویدئو


از تهدید تا عقب‌نشینی؛ سردرگمی رژیم صهیونیستی در مواجهه با موضع ترامپ +فیلم