انفجار در نفتکشی بزرگ در آب‌های سریلانکا

پنج‌شنبه 13 شهريور 1399
11:40
انفجار در نفتکشی بزرگ در آب‌های سریلانکا منابع خبری از انفجار و آتش‌سوزی در نفتکش بزرگی در آب‌های سریلانکا خبر دادند که از کویت حرکت کرده و مقصد آن هند بوده است.

العالم - آسیا

خبرگزاری رویترز امروز پنجشنبه از انفجار در یک نفتکش بزرگ در آب‌های جنوبی شبه‌قاره هند خبر داد.

بنا بر این گزارش، این انفجار در نفتکش بزرگ «نیو دایموند» که در آب‌های کولومبو پایتخت سریلانکا قرار داشته رخ داده است.

منابع مطلع گفته‌اند که این نفتکش در اجاره شرکت «ایندین اویل کورپ» (آی.او.سی)، شرکت ملی نفت هند بوده که صبح امروز در آب‌های سریلانکا دیده شده که آتش گرفته است.

بنا بر این گزارش، این سوپرتانکر محموله خود را از کویت بارگیری کرده و مقصد آن نیز «پارادیپ» هند بوده است. این نفتکش در اختیار شرکت ملی نفت هند و با پرچم پاناما بوده است.

سخنگوی نیروی دریایی سریلانکا اعلام کرده که عملیات امداد و نجات هوایی و دریایی در جریان است. برخی رسانه‌های محلی نیز گزارش داده‌اند، ۱۹ نفر از خدمه این نفتکش نجات پیدا کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسراییل به ایران علت ناامنی در خلیج فارس و تنگه هرمز است


پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌


جلسه ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» برای تعیین نامزد نخست‌وزیری عراق به جمعه موکول شد


حزب‌الله: اگر اسرائیل از خاک لبنان کاملًا عقب‌نشینی نکند، تا آخرین نفس مبارزه خواهیم کرد


قالیباف: بازگشایی تنگه هرمز با نقض فاحش آتش‌بس ممکن نیست


قدردانی وزارت اطلاعات از مجاهدت سپاهیان اسلام در جنگ


قدردانی وزیر خارجه از اهتمام دولت سریلانکا در عملیات امداد و نجات ملوانان ناوشکن دنا


بازداشت ۳۰ فلسطینی در شرق رام‌الله؛ یورش ۶۴۲ شهرک‌نشین به مسجدالاقصی


شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار شهرک سازی در جنوب سوریه شدند+ فیلم


کشته شدن دومین نظامی فرانسوی یونیفل طی روزهای اخیر