انفجار بمب در مسیر کاروان لجستیکی آمریکا در عراق

پنج‌شنبه 13 شهريور 1399
21:35
انفجار بمب در مسیر کاروان لجستیکی آمریکا در عراق رسانه‌های عراقی از انفجار بمبی در مسیر حرکت یک کاروان لجستیکی ائتلاف آمریکا در جنوب عراق خبر دادند.

العالم - آمریکا

رسانه‌های عراقی شامگاه پنجشنبه از انفجار بمب در مسیر حرکت کاوران آمریکایی در استان «ذی‌قار» (جنوب عراق) خبر دادند.

کانال خبری «صابرین» با اعلام این خبر نوشت که این انفجار در بزرگراه استان‌های ذی‌قار و المثنی رخ داده است.

گروه اطلاع‌رسانی امنیتی عراق (الاعلام الامنی) نیز با تأیید این خبر طی بیانیه‌ای اعلام کرد که کاروان مذکور متعلق به شرکت‌های حمایت لجستیکی از ائتلاف آمریکا در عراق بوده است.

دیروز نیز یک بمب در مسیر کاروان نظامی آمریکا در استان بابل عراق منفجر شد و بر اثر آن به کامیون‌های حامل ادوات و تجهیزات آمریکایی آسیب وارد شد و یک نفر غیر نظامی نیز زخمی شد.

طی ماه‌های گذشته انفجارهای مشابهی بر سر راه کاروان‌‌های نظامی آمریکا در عراق رخ داده است. ائتلاف به اصطلاح ضد داعش به رهبری آمریکا برای در امان ماندن از این انفجارها و انتقال تجهیزات خود، از شرکت‌های بومی عراق کمک گرفته است.

اخیراً حملات راکتی به برخی از پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق باعث شده است که نظامیان تروریست آمریکایی برخی از پایگاه‌ها از جمله «التاجی» واقع در شمال استان بغداد را تخلیه و به عراقی‌ها واگذار کند.

0% ...

آخرین اخبار

اتحاد خیابان و انسجام مسئولان پشتوانه جبهه مقاومت است


پاپ دوباره حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد


عراقچی : ایرانیان بیش از هر زمان دیگری یکپارچه و متحدند


بقائی: ترور خبرنگار لبنانی، خاموش کردن صدای حقیقت است


سیلی مشترک سران قوا به ترامپ


رئیس جمهور لبنان هرگونه تماس با نتانیاهو را کاملا منتفی می‌داند


نیویورک‌تایمز: ترامپ تحت فشار ضرب‌الاجل ۶۰ روزه برای پایان دادن به جنگ علیه ایران است


ترامپ به شدت ظرفیت ایرانی‌ها را برای تحمل سختی دست‌کم گرفت


۴۵ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان زخمی شدند


پیمان جبلی: ترور خبرنگاران نشانه مرگ تدریجی رژیم است