شیخ الازهر: توهین به پیامبر (ص) دعوت به نفرت است نه آزادی بیان

جمعه 14 شهريور 1399
00:34
شیخ الازهر: توهین به پیامبر (ص) دعوت به نفرت است نه آزادی بیان شیخ الازهر مصر اعلام کرد که اهانت به پیامبر اکرم (ص) آزادی بیان نیست، بلکه دعوت صریح به نفرت و خشونت است.

العالم-مصر

«احمد طیب»، شیخ الازهر مصر در واکنش به اظهارات رئیس جمهور فرانسه در حمایت از اقدام موهن نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) گفت: توهین به حضرت محمد (ص) آزادی بیان نیست، بلکه دعوت صریح به نفرت و خشونت است.

شیخ الازهر در صفحه توئیتر خود نوشت: اقدام موهن به ساحت پیامبر اسلام، نادیده گرفتن و زیر پاگذاشتن ارزش‌های انسانی و متمدن است.

وی افزود: توجیه این اقدام موهن در پوشش آزادی بیان، به دلیل درک نادرست از تفاوت‌ها بین حق انسان در برخورداری از آزادی و جنایت در حق انسان با نام حمایت از آزادی است.

اخیرا نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» اقدام به بازنشر تصاویر موهن به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) کرده است که واکنش مسلمانان بسیاری از کشورهای جهان را به همراه داشت.

همچنین، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه نه تنها این اقدام نشریه فرانسوی را محکوم نکرد، بلکه در این رابطه گفته است کشورش از آزادی بیان برخوردار است.

ایکنا

0% ...

آخرین اخبار

مخبر: فرزندان خمینی کبیر، هژمونی آمریکا را زیر گام‌های اراده خود له کردند


نماینده مجلس: بازیابی سکوهای پارس جنوبی نشان‌دهنده توان بازسازی سریع صنعت نفت و گاز است


۹ شهید و تعدادی زخمی در حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی به غزه


پروژه ۲۵ میلیارد دلاری نیروگاه هرمز به عنوان بزرگترین تفاهم‌نامه هسته‌ای ایران با روسیه کلید خورد


ویدئوگرافی | روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوز


«غدیر» جلوه‌گاه غیرت و اقتدار


سفر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کاراکاس و دیدار با مقام‌های ونزوئلا


پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد