یونان از گفت‌و‌گو با ترکیه به میانجیگری ناتو رسما خارج شد

جمعه 14 شهريور 1399
14:18
یونان از گفت‌و‌گو با ترکیه به میانجیگری ناتو رسما خارج شد
«کریاکس میتسوتاکیس» نخست‌وزیر یونان از خروج رسمی این کشور از گفت‌و‌گوها و مذاکرات فنی با ترکیه که ناتو آن را میانجیگری کرده بود، خبر داد.

العالم - اروپا

به رغم استقبال ترکیه از تلاش‌ و طرح ابتکاری ناتو برای گفت‌و‌گوی این کشور با یونان یک عضو دیگر ناتو، یونان اعلام کرد به دلیل «ادامه تهدیدات ترکیه» از این گفت‌و‌گو خارج می‌شود.

بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه، «کریاکس میتسوتاکیس» نخست‌وزیر یونان اعلام کرد: برای شروع گفت‌و‌گو بین کشورش و ترکیه، آنکارا ابتدا باید تهدیداتش علیه آتن را کنار بگذارد.

این مقام ارشد یونانی همچنین رسما خبر داد، یونان از مذاکرات و گفت‌و‌گوهای فنی با ترکیه که ناتو میانجی آن شده بود، رسما خارج شد.

اظهارنظر نخست‌وزیر یونان درباره خروج از مذاکرات فنی با ترکیه در شرایطی مطرح شد که پیشتر آنکارا ضمن استقبال از این گفت‌و‌گوها، از آتن خواسته بود از طرح ناتو برای گفت‌و‌گوها به منظور کاستن از تنش‌ها در دریای مدیترانه حمایت کند.

طی هفته‌های گذشته، تنش‌ها در شرق دریای مدیترانه بر سر اقدامات ترکیه در قبال آغاز حفاری‌ها و فعالیت‌های اکتشافی در این منطقه آغاز شد.

یونان با همراهی برخی کشورهای اروپایی ادعا دارند که اقدامات ترکیه غیرقانونی و تنش‌آمیز است و به آنکارا درباره تبعات این اقداماتش هشدار داده‌اند. ترکیه اما اعلام کرده که این کشور تنها در حال تامین حقوق خود در این دریا و دریاهای سیاه و اژه است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

لو پن: ایران قدرتمند از گذشته از جنگ خارج شد


رئیس جمهور لبنان: مذاکرات با اسرائیل در واشنگتن ادامه دارد


گزارش العالم از استقبال ویژه پاکستان از پزشکیان در آسمان + ویدئو


تداوم موج گرما در اروپا؛ فرانسه در خاموشی فرو رفت


با افزایش بی سابقه دما،حمل و نقل انگلیس گرمازده شد


سخنگوی کرملین: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا برای منطقه و کل جهان سازنده است


تهدید نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌ ساخت نظم نوین عادلانه تبدیل کنیم


ویدیوگرافیک/ روابط ایران و پاکستان؛ از برادری 80 ساله تا افق های جدید همکاری


سفر رییس جمهور به مشهد در شب تاسوعای حسینی


طارمی: ارزش واقعی جام‌جهانی، همدلی و اتحاد بیشتر ایرانیان است