فرانسه ۲۲ مدرسه را به دلیل شیوع ویروس کرونا بست

جمعه 14 شهريور 1399
17:18
فرانسه ۲۲ مدرسه را به دلیل شیوع ویروس کرونا بست
تنها چند روز بعد از بازگشایی مدارس در فرانسه، وزارت آموزش این کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا ۲۲ مدرسه را بست.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری فرانسه، درست چند روز بعد از بازگشایی مدارس، "ژان میشل بلانکر" وزیر آموزش فرانسه روز جمعه گفت: در کل فرانسه ۲۲ مدرسه بسته شده اند.

در حدود ۱۲ میلیون دانش آموز فرانسوی سه شنبه گذشته به مدارس بازگشتند.

بلانکر افزود: در سراسر کشور فرانسه از مجموع بیش از ۶۰ هزار مدرسه تعداد ۱۲ مدرسه بسته شده است که رقم کوچکی است. علاوه بر این، ۱۰ مدرسه در La Réunion (یک بخش فرانسوی در اقیانوس هند) تعطیل شده اند که در مجموع ۲۲ مدرسه می شود.

به گفته وزیر آموزش فرانسه، اگر در یک مدرسه بیش از سه مورد ابتلا به ویروس کرونا گزارش شود، مدرسه موقتاً تعطیل خواهد شد.

بلانکر گفت که هفته اول کلاس ها "نسبتاً خوب" پیش رفته است و با وجود ترس ها همه بازگشتند و این من را بسیار خوشحال می کند.

همزمان با بازگشت بیش از ۱۲ میلیون دانش آموز به فرانسه در روز سه شنبه برخی از اتحادیه های صنفی معلمان و والدین نسبت به برنامه های بازگشایی مدارس با توجه به شیوع ویروس کرونا ابراز نگرانی کردند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بنابر نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها نگاه منفی به نتانیاهو دارند


حملات تروریستی در پاکستان ۱۷ کشته برجای گذاشت


لرزه انفجارهای مهیب در پایتخت اوکراین + فیلم


آمریکا پایان دور جدید تجاوز به ایران را اعلام کرد


مقام سابق سرویس امنیت اوکراین: کی‌یف قادر به تولید موشک پاتریوت نیست


شهادت یک کودک در حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه پناهندگان در نوار غزه


آمریکا حملات تجاوزکارانه به ایران را بار دیگر آغاز کرد


سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است