دستور الکاظمی برای تحقیق در باره حمله موشکی به فرودگاه بغداد

دوشنبه 17 شهريور 1399
17:07
دستور الکاظمی برای تحقیق در باره حمله موشکی به فرودگاه بغداد «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق در پی حمله موشکی یکشنبه شب به فرودگاه بغداد در دستوری ستاد عملیات مشترک را مامور تحقیق درباره این حمله کرد.

العالم ـ عراق

ستاد عملیات مشترک عراق خبر داد که به دستور نخست وزیر تحقیقات برای شناسایی عاملان حمله موشکی شب گذشته به فرودگاه بین المللی بغداد آغاز شده است.

در بیانیه کمیته اطلاع رسانی امنیتی عراق که روز دوشنبه منتشر شده، آمده است که به دستور نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح، ستاد عملیات مشترک تحقیقات برای شناسایی عاملان این حمله و کسانی که در این باره کوتاهی کرده اند، آغاز شده است.

فرودگاه بین المللی بغداد شب گذشته با سه موشک کاتیوشا هدف گرفته شد که یکی از آنها به پارکینگ فرودگاه اصابت کرد و موجب وارد آمدن خسارت به چهار دستگاه خودرو شخصی شد. این موشک ها از منطقه «ابوغریب» در غرب بغداد شلیک شد.

0% ...

آخرین اخبار

حضرتی: خلیج فارس سند تاریخی هویت ایرانی است


عراقچی خطاب به ترامپ: نام این تنگه «هرمز» است نه هیچ نام دیگری


قالیباف: ساحل‌نشینان خلیج فارس، پاسبانان تاریخی مرزهای جنوبی سرزمین‌مان هستند


پزشکیان: ناامنی در خلیج فارس نتیجه تجاوزگری آمریکا و اسرائیل است


سردار موسوی: عاقبت پایگاه‌هایتان را دیدیم؛ ناوهای‌تان را هم خواهیم دید


سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم


ظفرقندی: پوشش بیمه‌ای افزایش قیمت دارو باید تقویت شود


رهبر معظم انقلاب: ایران بساط سوءاستفاده‌های دشمن از تنگه هرمز را برخواهد چید


پاکستان: کانال‌های دیپلماتیک با ایران و آمریکا همچنان باز هستند


تامین ورق‌های فولادی خودروسازان تا پایان سال