مدیر رسانه و مربی بدنساز استقلال مشخص شدند

سه شنبه 18 شهريور 1399
20:58
مدیر رسانه و مربی بدنساز استقلال مشخص شدند باشگاه فوتبال استقلال، مدیر رسانه‌ و مربی بدنساز این باشگاه را معرفی کرد.

العالم ـ ایران ـ ورزشی

بنابر اعلام باشگاه استقلال، احمد سعادتمند مدیرعامل باشگاه استقلال، محمدحسین زرندی را به عنوان مدیر رسانه‌ای تیم فوتبال استقلال در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا منصوب کرد.

همچنین پس از جدایی علی ربانی از تیم فوتبال استقلال و با نظر مجید نامجومطلق، پوریا جراحی به عنوان بدنساز تیم فوتبال استقلال انتخاب شد.

پوریا جراحی دارای مدرک فوق لیسانس فیزیولوژی ورزش است و سابقه کار در تیم‌هایی مثل گل‌گهر، خونه به خونه، آلومینیوم اراک، پاس همدان و ... را در کارنامه خود دارد.

همچنین شاهین صمدیان مربی سابق تیم‌های سایپا، پارسه و گسترش فولاد تبریز هم امروز (سه شنبه) در محل تمرین استقلال حاضر شد تا به صورت رسمی به عنوان دستیار دوم مجید نامجومطلق کار خود را در استقلال آغاز کند.

0% ...

آخرین اخبار

لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


اعلامیه‌های اسرائیلی خشم مردم جنوب سوریه را برانگیخت


انهدام کشتی‌های حامل محموله نظامی اوکراین در بندر نیکولایف


هلاکت ۴ عضو از یک تیم تروریستی در کمین مرزبانان در بانه


سردار طلایی‌نیک: ایران به قدرت برتر منطقه و رقیب قدرت‌های جهانی تبدیل شده است


هدف قرار گرفتن تأسیسات نفتی حیاتی عربستان سعودی


جلالی: حمله اوکراین به کشتی "آنا" جنایتکارانه بود؛ حق پاسخ ایران محفوظ است


تنش در بازار جهانی نفت همزمان با افزایش تنش در خاورمیانه


اروپا یخ می‌زند!.. هشدار کاهش سطح ذخایر گاز و دیزل به پایین‌ترین سطح خود در آستانه زمستان