انتقاد صنعاء از دخالت‌های سفیر انگلیس در یمن

پنج‌شنبه 20 شهريور 1399
14:02
انتقاد صنعاء از دخالت‌های سفیر انگلیس در یمن
رئیس هیأت مذاکره‌کننده صنعاء در واکنش به اظهارات اخیر سفیر انگلیس در یمن اعلام کرد، تمام جهان می‌داند که حمله عربستان و امارات به یمن و محاصره آن بر اساس دستور آمریکا و انگلیس بوده است.

العالم - یمن

«محمد عبدالسلام» رئیس هیأت مذاکره‌کننده صنعاء و عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله ضمن انتقاد از مداخلات «مایکل آرون» سفیر انگلیس در یمن، بار دیگر خواستار توقف حملات به یمن و لغو محاصره شد.

بر اساس گزارش «المسیره»، عبدالسلام گفت: سفیر بریتانیا طبق معمول اقدام به دادن دستورالعمل و ترسیم سیاست برای کشوری مستقل به نام جمهوری یمن کرده غافل از اینکه مزدوران و خیانتکارانی که با آنها ملاقات می‌کند حتی نماینده خود هم نیستند؛ آنها پیرو پول هستند و کشور و عواید آن را می‌فروشند.

وی تأکید کرد، ملت یمن «قیمومیت» و مداخله آشکار در امورش یا صادر کردن دستور را از سوی هر طرفی که باشد، نمی‌پذیرد. تقلای انگلیس و آمریکا نشان دهنده شکست محاصره و تجاوز است.

عبدالسلام ادامه داد، «مزدوران» هیچ ارتباطی با ملت بزرگ یمن ندارند، این مزدوران در حمله به یمن و ارتکاب جنایت وحشیانه علیه آن مشارکت داشتند.

وی تصریح کرد، تمام جهان می‌داند که حمله به یمن و محاصره آن بر اساس دستور آمریکا و انگلیس بود که ابزارهای آنها یعنی سعودی و امارات آن را اجرا کردند. آنها (انگلیس و آمریکا) همان کسانی هستند که از روز اول تجاوز تحریم‌ها و ممنوعیت‌های فراگیری را علیه یمن تحمیل کردند و هنوز ادامه دارد.

عبدالسلام در پایان ضمن اعلام اینکه سازمان ملل در حال تعلل، فریب و چاپلوسی در پرونده یمن است، بر توقف هر چه سریعتر این جنگ و آتش‌بس کامل تأکید کرد.

هفته جاری سفیر انگلیس در یمن در توییتر خود نوشت، با «سلطان البرکانی» رئیس پارلمان یمن در عدن دیدار کرده و با وی بر سر اهمیت اجرای توافق ریاض در سریعترین زمان ممکن و «پایان حمله حوثی‌ها به مأرب» به توافق رسیده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پژوهشگر عرب: پاسخ نظامی ایران به آمریکا، ترامپ را ناکام گذاشت


وزیران خارجه پیمان امنیت جمعی: اقدامات نظامی یکجانبه مغایر با حقوق بین‌الملل است


پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی ارتحال مرجع عالی‌قدر، آیت‌الله حاج شیخ اسحاق فیاض (طاب ثراه)


طرح کنگره در محدود کردن اختیارت جنگی ترامپ


گفتگوی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


بقایی: تخریب مخازن آب آشامیدنی در سیریک، اوج زوال اخلاقی در سامانۀ حکمرانی آمریکاست


دولت برزیل از پذیرش سفیر و سرکنسول رژیم صهیونیستی خودداری کرد


ایروانی: ایران هرگز در برابر فشار تسلیم نخواهد شد


پژوهشگر عرب: یک تاجر زیرک بهتر از یک پیمانکار قمارباز محاسبه می‌کند


بیانیه وزارت‌‎امورخارجه درباره نقض‌آتش‌بس توسط آمریکا


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت