واکنش ترکیه به عادی سازی روابط بحرین با رژیم صهیونیستی

شنبه 22 شهريور 1399
03:52
واکنش ترکیه به عادی سازی روابط بحرین با رژیم صهیونیستی وزارت خارجه ترکیه در بیانیه‌ای اقدام منامه در برقراری روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرد.

العالم-ترکیه

وزارت خارجه ترکیه در واکنش به توافق سازش بحرین با رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این اقدام منامه، ضربه جدیدی به تلاش‌ها برای دفاع از فلسطین وارد می‌کند.

وزارتخانه یاد شده در بیانیه خود اعلام عادی سازی کامل روابط منامه و تل آویو در روز جمعه را به شدت محکوم و تاکید کرد که توافق سازش بحرین با اسرائیل با طرح «صلح عربی» وقوانین «سازمان همکاری اسلامی» تناقض دارد.

در ادامه بیانیه آمده که اقدام بحرین برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، به اسرائیل جرأت می‎دهد که همیشه به اقدامات غیرقانونی خود در قبال فلسطین و اشغال اراضی فلسطینیان ادامه دهد.

سران آمریکا، بحرین و رژیم صهیونیستی شامگاه جمعه 21 شهریور ( 11 سپتامبر) با صدور بیانیه‌ای مشترک از عادی‌سازی روابط میان بحرین و رژیم صهیونیستی خبر دادند، پیش از این حاکمان امارات رسما روابط خود را با رژیم اشغالگر قدس عادی کرده بودند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

تحلیل تلگراف از تنگه هرمز به عنوان سلاحی قدرتمندتر از بمب هسته‌ای برای ایران


تحلیلگر پیشین سیا: توهم ترامپ از فروپاشی سریع ایران متأثر از دیدگاه‌های نتانیاهو بود


فاجعه میناب از نتایج سکوت جامعه جهانی در جنایات آمریکا در یمن بود


مسکو: تجاوز غیرقانونی به ایران ضربه‌ای جدی به پیمان «ان پی تی» زد


تهدید قانونی دموکرات‌ها به شکایت از ترامپ


تیم ملی واترپلو ایران قهرمان بازی‌های آسیایی ساحلی شد


معاون سابق موساد: تمام برآوردهای ما اشتباه بود ایرانی‌ها هرگز تسلیم نمی‌شوند


دبیرکل اتحادیه عرب: صهیونیست‌ها ریشه اصلی بی‌ثباتی در منطقه هستند


نامه ایروانی به سازمان ملل درباره توقیف کشتی های ایران توسط آمریکا


اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران