برخورد شدید پلیس رژیم صهیونیستی با تظاهرات ضد نتانیاهو

يکشنبه 23 شهريور 1399
06:09
برخورد شدید پلیس رژیم صهیونیستی با تظاهرات ضد نتانیاهو حداقل ۹ نفر از معترضانی که با تجمع مقابل اقامتگاه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواستار استعفای او شده بودند، توسط پلیس بازداشت شدند.

العالم - فلسطین اشغالی

پلیس رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه برای متفرق کردن تظاهرات‌کنندگان مقابل اقامتگاه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم در قدس اشغالی، با آنها درگیر شد.

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، در پی تلاش معترضان برای برچیدن موانع پلیس و عبور از آنها برای نزدیک شدن به اقامتگاه نتانیاهو، نیروهای امنیتی چند بار با آنها درگیر شدند.

بر این اساس، پلیس قدس اشغالی با ادعای اینکه تظاهرات‌کنندگان نه تنها آرامش عمومی را برهم زده بلکه اعمال خرابکارانه انجام می‌دادند، حداقل ۹ نفر از آنها را بازداشت کرد.

این سیزدهمین هفته پیاپی بود که چند هزار نفر از معترضان به عملکرد نتانیاهو، با تجمع مقابل اقامتگاه وی در قدس اشغالی خواستار استعفای شدند. پلیس اسرائیل شمار معترضان را حداقل ۲۵ هزار نفر برآورد کرده است.

تظاهرات‌کنندگان با حمل پلاکاردهایی با نوشته‌هایی از جمله «جُرم‌وزیر» (Crime Minister به جای کلمه نخست‌وزیر Prime Minister)، «او را زندانی کنید» و «بازی به پایان رسیده» به اتهامات فساد نتانیاهو اعتراض و بر لزوم استعفای وی تاکید کردند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران