ملاقات مقامات ترکیه و یونان در بروکسل برای کاهش تنش‌

دوشنبه 24 شهريور 1399
19:41
ملاقات مقامات ترکیه و یونان در بروکسل برای کاهش تنش‌
منابع دیپلماتیک از دیدار سه تن از مقامات یونان و ترکیه در «بروکسل» برای کاستن از تنش‌ها خبر دادند.

العالم - اروپا

منابع دیپلماتیک از دیدار مقامات یونان و ترکیه در «بروکسل» پایتخت بلژیک برای کاهش تنش‌ها در شرق مدیترانه خبر دادند.

به نوشته وبگاه «اکاثی مرینی» منابع دیپلماتیک روز دوشنبه گفتند که نمایندگانی از یونان و ترکیه قرار است در بروکسل، مقر ناتو روز سه شنبه دیدار کنند. قرار است در این ملاقات مباحث نظامی جهت کاسته شدن از تنش‌ها مطرح شود.«ینس استولنتبرگ» دبیرکل ناتو مدت‌هاست که تلاش دارد دو طرف را برای حل مشکلات پای میز مذاکره بیاورد.

یک روزنامه نزدیک به دولت ترکیه نیز بازگشت یک کشتی حفاری ترکیه به پایگاه خود در «آنتالیا» و برگزاری این نشست را نتیجه تلاش‌های دبیر کل ناتو دانست. این در حالی است که وزیر انرژی ترکیه روز یکشنبه ادعا کرد که بازگشت این کشتی به پایگاه خود بر اساس برنامه معمول و در اجرای برنامه نگهداری و تعمیرات دوره ای آن صورت گرفته است.

نخست وزیر یونان روز یکشنبه گفت بازگشت کشتی تحقیقاتی ترکیه به پایگاه خود در جنوب این کشور، اولین گام مثبت برای کاهش تنش با آنکارا بر سر منابع طبیعی دریایی است. «کریاکاس میتسوتاکیس» نخست وزیر یونان در جمع خبرنگاران در این باره گفت: «بازگشت کشتی "اروک ریس" ترکیه اولین قدم مثبت است، امیدوارم تداوم وجود داشته باشد. ما میخواهیم با ترکیه گفت وگو کنیم اما بدون اقدام تحریک کننده.»

وی گفت: «گفت وگو تنها راه مقابله با مشکل بین دو کشور است.برداشت اولین قدم (توسط ترکیه) منجر به بهبود اوضاع در روابط دو جانبه خواهد بود.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد