دمشق: هلند آخرین طرفی است که حق اظهارنظر درباره حقوق بشر را دارد

شنبه 29 شهريور 1399
16:07
دمشق: هلند آخرین طرفی است که حق اظهارنظر درباره حقوق بشر را دارد وزارت خارجه سوریه به ادعاهای دولت هلند درباره نقض حقوق بشر در سوریه و احتمال شکایت از رئیس‌جمهور این کشور واکنش نشان داد.

العالم- سوریه

یک منبع در وزارت خارجه سوریه به اظهارات وزیر خارجه هلند در خصوص احتمال ارائه شکوائیه علیه «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه به دادگاه لاهه و متهم کردن او به نقض حقوق بشر، واکنش نشان داد.

وی با اشاره به سرسپردگی حقیرانه دولت هلند به آمریکا گفت که هلند بار دیگر سعی دارد از دادگاه لاهه برای خدمت به برنامه‌های سیاسی آمریکا و نقض قانون بین‌المللی و بی‌توجهی به سازمان ملل استفاده کند.

طبق گزارش خبرگزاری سوریه (سانا)، این منبع تصریح کرد که دولت هلند پس از رسوایی در برابر افکار عمومی این کشور و مالیات‌دهندگان آن مبنی بر حمایت مالی از گروه‌های مسلح و تروریستی در سوریه، آخرین طرفی است که حق اظهارنظر درباره حقوق بشر و حمایت از غیرنظامیان را دارد.

این منبع وزارت خارجه سوریه تأکید کرد که این موضع هلند تنها یک مانور برای سرپوش گذاشتن بر رسوایی‌ها آن و تلاش بی‌فایده برای دستیابی به آن چیزی است که از طریق حمایت از گروه‌های تروریستی در سوریه نتوانست محقق کند.

وی همچنین تأکید کرد که دولت جمهوری عربی سوریه حق تعقیب قانونی تمامی کسانی را که در حمایت از تروریسم در سوریه داشتند، بر خود محفوظ می‌داند و کشورهایی که در ریخته شدن خون مردم سوریه دست داشته‌اند باید مسئولیت کامل ریخته شدن خون غیرنظامیان، نابودی تأسیسات، زیرساخت‌ها، سرقت ثروت ملت سوریه و درد و رنج مردم آن در نتیجه تروریسم اقتصادی تحمیلی بر آن را بپذیرند.

هلند روز جمعه (دیروز) با ارائه یادداشتی به دولت سوریه، آن را به نقض حقوق بشر متهم کرده و خواستار عمل به مسئولیت‌های بین‌المللی در این زمینه شده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است


فون‌درلاین: هدف مشترک اروپا، مذاکره برای پایان پایدار جنگ است


تخریب یک مسجد و چند ساختمان غیرنظامی در سوریه توسط ارتش رژیم صهیونیستی


عراقچی اهداف سفر منطقه ای خود را تشریح کرد


هشدار فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره پیامدهای ناگوار مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی


بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم اسرائیل درباره تومور سرطانی نتانیاهو


لندن در واکنش به فشار ترامپ بر سر فالکلند: حاکمیت با انگلیس است


حزب‌الله: آتش‌بس بدون تعهدات "اسرائیل" بی‌معنی است


ممنوعیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال در ترکیه


گاردین: اتحاد و انسجام راهبردی در ایران چشمگیر است + فیلم