محسن رفیق دوست در گفت و گو با العالم:

شهید سلیمانی معادلات استکبار را تغییر داد/ امام خمینی(ره) بر اوضاع جنگ تسلط و اشراف کامل داشت

دوشنبه 31 شهريور 1399
21:30
شهید سلیمانی معادلات استکبار را تغییر داد/  امام خمینی(ره) بر اوضاع جنگ تسلط و اشراف کامل داشت وزیر سپاه(سابق) تاکید کرد: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در حوادث منطقه اثری عظیم برجای گذاشت و موفق شد تا داعش آن بلای بزرگ را از جهان برطرف کند. داعش بسیار خطرناکتر از کرونا بود.تمام جهانیان دیدند که چگونه یک انسان می تواند اینگونه معادلات استکبار در جهان را تغییر دهد.

العالم ـ ایران

محسن رفیق دوست در گفتگو با شبکه خبری العالم در برنامه "لقاء خاص" درباره تحولات منطقه و جهان گفت: در انتخابات پیشین ریاست جمهوری آمریکا، ترامپ به هیلاری کلینتون نامزد دموکراتها گفت که شما گروه تروریستی داعش را ایجاد کردید؛ این بدان معناست که آنها اذعان می کنند که داعش را ایجاد کردند. این گروه تروریستی که از حمایت مالی نیروهای منطقه ای برخوردار بود، هدف نهایی آن ایران بود و اگر سردار سلیمانی آن مرد بزرگ به فرماندهی جنگ ضد داعش در عراق و سوریه نمی رفت، مردم ما امروز ناچار بودند که با داعش در خیابانهای تهران مقابله کنند.

وی افزود: سردار سلیمانی در حوادث منطقه اثری عظیم برجای گذاشت. سردار موفق شد تا داعش آن بلای بزرگ را از جهان برطرف کند. داعش بسیار خطرناکتر از کرونا بود. تمام جهانیان دیدند که چگونه یک انسان می تواند اینگونه معادلات استکبار در جهان را تغییر دهد و البته ما مردان زیادی مانند حاج قاسم داریم.

رفیق دوست همچنین به مناسبت هفته دفاع مقدس به جنگ تحمیلی و نحوه پیگیری روند جنگ توسط امام خمینی(ره) اشاره کرد و افزود: امام خمینی(ره) بر اوضاع جنگ تسلط و اشرافی کامل داشت. به رغم آنکه او مرحوم هاشمی رفسنجانی رحمه الله علیه را به عنوان نماینده خود و فرمانده کل نیروهای مسلح تعیین کرده بود، اما ارتباط ما با امام هیچ گاه قطع نمی شد و گزارشهای جنگ را به صورت مرتب به اطلاع ایشان می رساندیم.

وی گفت: آقای هاشمی رفسنجانی بر این باور بود که پایان جنگ باید یک پیروزی بزرگی برای ایران به ثبت برسد، اما ما به عنوان نظامیان معتقد بودیم که باید تا رسیدن به بغداد و سرنگونی صدام به منظور پایان دادن به هرگونه فتنه احتمالی جنگ را ادامه دهیم. اما آقای هاشمی در آن زمان بر این باور بود که چنین مساله ای دور از دسترس است؛ بنابراین تاکید می کرد که وقتی ما متجاوز را از خاک خود بیرون راندیم، در واقع می توانیم جنگ را از موضع قدرت به پایان برسانیم.

0% ...

آخرین اخبار

رونمایی از بانک جامع اطلاعاتی میناب/ میناب؛ در قاب یک روایت جامع


ستادکل نیروهای مسلح: تا شکست کامل دشمن کوتاه نخواهیم آمد


رونمایی از کتاب «طلوع نظم جدید جهانی» در بغداد با حضور شخصیت های فرهنگی و سیاسی عراق


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در تهران، قم و مشهد


الحاق غزه و کرانه باختری به سرزمین های اشغالی در نقشه سنتکام


راننده خودروی مرگ چهارراه گلزار کرج اعدام شد


دلیلی که ملوانان غذای تازه ندارند این است که ایران در روز اول جنگ مرکز تدارکاتی نیروی دریایی را منفجر کرد


تاکید عراقچی بر توسعه تعاملات اقتصادی با کشور‌های همسایه


باید شماره گذاری خودرو و واردت خودروها تعیین تکلیف شود


رئیس‌جمهور آمریکا باید نگران امنیت خودش باشد