ممنوعیت تجمع‌های بیش از 10 نفر در پاریس

چهارشنبه 2 مهر 1399
10:37
ممنوعیت تجمع‌های بیش از 10 نفر در پاریس فرانسه به منظور مبارزه با شیوع ویروس کرونا، تجمع‌های بیش از 10 نفر را در پاریس ممنوع می‌کند.

العالم - اروپا

به نقل از رویترز، شبکه تلویزیونی بی‌اف‌ام و روزنامه پاریزین از به اجرا گذاشته شدن قوانینی سخت‌گیرانه‌تر در پاریس برای مقابله با شیوع بیماری کووید-19 در روز چهارشنبه خبر می‌دهند. انتظار می‌رود کابینه فرانسه امروز این قوانین جدید را اعلام کند.

بر اساس این گزارش، تجمع‌هایی که در آنها بیش از 10 نفر حضور دارند ممنوع می‌شود و تعداد افراد مجاز برای حضور در گردهمایی‌های بزرگ نیز از 5 هزار نفر به 1000 نفر کاهش می‌یابد.

در صورت اجرایی شدن این مقررات، پاریس به شهرهای لیون، مارسی، بوردو و نیس خواهد پیوست که پیشتر قوانین مشابهی را برای مقابله با شیوع ویروس کرونا به اجرا گذاشته بودند. ابتلا به بیماری کووید-19 در فرانسه همانند بسیاری از مناطق اروپا رو به افزایش است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت