مصر گذرگاه رفح را سه روز باز می کند

چهارشنبه 2 مهر 1399
15:15
مصر گذرگاه رفح را سه روز باز می کند وزارت کشور فلسطین در غزه از بازگشایی گذرگاه زمینی مرز رفح برای سه روز متوالی خبر داد.

العالم ـ مصر

بنابر گزارش پایگاه خبری «فلسطین الیوم»، «ایاد البزم» سخنگوی وزارت کشور فلسطین و امنیت ملی امروز (چهارشنبه) در غزه گفت: مقامات مصری رسماً اعلام کردند که گذرگاه رفح را به مدت سه روز به صورت رفت و برگشت برای فلسطینیان باز می کنند.

البزم اوایل هفته جاری طی بیانیه رادیویی اعلام کرده بود که وزارت کشور فلسطین برای بازگشایی گذرگاه رفح با طرف مصری به توافق رسیده و تلاش ها برای تعیین تاریخ آن ادامه دارد.

به گزارش ایرنا، گذرگاه زمینی رفح، نوار غزه را به مصر متصل می کند و از جولای ۲۰۱۳ (تیر/ مرداد ۹۲) بسته است و تنها در مواردی خاص و برای انتقال کمک های بشر دوستانه به طور موردی بازگشایی می شود.
محاصره همه جانبه غزه در سال ۲۰۰۷ میلادی از زمانی آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با پیروزی در انتخابات، حاکمیت غزه را به دست گرفت.

از آن تاریخ به بعد، صهیونیست ها راه های دریایی، زمینی و هوایی غزه را مسدود و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار دادند. مرزهای نوار غزه از آن زمان به روی سازمان‌های بین‌المللی امداد و خبرنگاران خارجی نیز بسته می باشد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش با عراقچی


سه کشور اروپایی خواستار اقدامات تجاری علیه تل‌آویو شدند


نفتکش ایرانی با حمایت عملیاتی ارتش وارد آب‌های سرزمینی شد


چین خواستار پایبندی به آتش‌بس در خاورمیانه شد


جنگ ایران؛ فاجعه‌ای ژئوپلیتیک که هرگز نباید رخ می‌داد


سرلشکر عبداللهی: هر نقض‌عهدی را قاطعانه و به‌شایستگی پاسخ می‌دهیم


کاتس لبنان را با وجود آتش‌بس تهدید به حمله گسترده کرد


معاریو اذعان کرد سپاه پاسداران ترامپ را به بن‌بست کشاند


تداوم نقض آتش‌بس صهیونیست‌ها در غزه


اسپانیا: بحران خاورمیانه بزرگترین بحران قرن است