وکیل منافقین تروریست، گزینه پیشنهادی ترامپ برای دیوان عالی!

چهارشنبه 9 مهر 1399
05:27
وکیل منافقین تروریست، گزینه پیشنهادی ترامپ برای دیوان عالی! گزینه پیشنهادی رئیس‌جمهور آمریکا برای عضویت در دیوان عالی آمریکا سابقه وکالت برای گروه تروریستی منافقین را دارد.

العالم - آمریکا

«ایمی کانی بارت»، گزینه پیشنهادی «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای عضویت در دیوان عالی این کشور سابقه وکالت برای گروه تروریستی منافقین را داشته است.

روزنامه واشنگتن‌پست گزارش داد ایمی بارت، زمانی که این گروه تبعیدی از ایران (گروهک منافقین) در تلاش برای خروج از فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی وزارت خارجه آمریکا بوده وکالت آن را به عهده داشته است.

بارت سابقه وکالت برای این گروه تروریستی را سال ۲۰۱۷، قبل از برگزاری جلسه تأیید صلاحیتش برای تصدی سمت ریاست دادگاه استیناف شیکاگو، در قالب یک پرسشنامه مجلس سنای آمریکا ذکر کرده بود.

«دونالد ترامپ» بامداد یکشنبه «اِیمی کانی بارِت» را به عنوان نامزد جانشینی «راث بیدر گینسبرگ» قاضی فوت شده در دیوان عالی آمریکا معرفی کرد.

دیوان عالی آمریکا بالاترین مرجع حل اختلاف در آمریکاست و تصمیم‌گیری نهایی در موارد بروز اختلاف بین دولت و کنگره نیز بر عهده این نهاد است.

عضویت در هیئت قضات دیوان عالی آمریکا مادام‌العمر است و تغییر در ترکیب این هیئت می‌تواند سال‌ها بر وضعیت موازنه قوا در این کشور اثرگذار باشد.

دیوان عالی آمریکا هشت قاضی و یک رئیس دارد. هرچند که هریک از این ۹ نفر، آرایی برابر دارند، اما در عمل پس از رئیس که از سوی رئیس‌جمهور منصوب می‌شود، قاضی ارشد، که بیشترین سابقه را در میان قضات دیوان عالی دارد، دارای بالاترین نفوذ است.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت اسلامی عراق مسئولیت سرنگونی هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا برعهده گرفت


موج ۴۴ وعده صادق ۴ با شلیک موشک و پهپادهای نقطه‌زن


سپاه: سربازان آمریکایی منطقه را ترک کنند وگرنه زیر آوار دفن خواهند شد


مشخصات ۵ زیرساخت حیاتی آمریکا که می‌تواند هدف مشروع ایران شود


لبیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی


هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا در غرب عراق سقوط کرد


آغاز موج ۴۳ عملیات صادق ۴


سرلشکر عبداللهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد


اصابت موشک‌های سپاه به مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


نخست وزیر هند در گفت‌وگو با پزشکیان بر صلح و دیپلماسی تاکید کرد