کشته شدن 3 نظامی عراقی بر اثر انفجار بمب در صلاح الدین

چهارشنبه 9 مهر 1399
17:21
کشته شدن 3 نظامی عراقی بر اثر انفجار بمب در صلاح الدین سه نظامی عراقی امروز (چهارشنبه) بر اثر انفجار بمبی در استان شمالی «صلاح الدین» کشته شدند.

العالم ـ عراق

ستاد اطلاع رسانی امنیتی عراق اعلام کرد که انفجار منطقه عملیاتی «الثرثا» در استان صلاح‌الدین روی داد و جان سه نیروی عراقی را گرفت.

در این حادثه یک بمب دست ساز در مسیر خودرو حامل این نیروها منفجر شد.

به گفته برخی منابع، دو نفر از کشته شدگان از افسران و فرماندهان عملیات بودند.

ستاد اطلاع‌رسانی امنیتی عراق اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور صبح چهارشنبه برای تعقیب و سرکوبی باقیمانده تروریست‌های «داعش» در استان صلاح الدین دست به عملیات نظامی جدیدی زدند.

در بیانیه این ستاد آمده است که فرماندهی نیروهای زمینی و عملیاتی «صلاح الدین، ​​غرب نینوا و الجزیره» با مشارکت سازمان «الحشدالشعبی» برای نابودی عناصر داعش عملیات تعقیب و جست و جو را در وادی «الثرثار» آغاز کردند.

در این بیانیه آمده است که این عملیات بر پایه اطلاعات دقیق و از چندین محور و با پشتیبانی نیروی هوایی عراق و هواپیمایی ائتلاف بین‌المللی ضد داعش انجام می‌شود.

این دومین عملیات بزرگ نیروهای امنیتی عراق از جمعه گذشته علیه بقایای عناصر داعش در استان‌های درگیر است.

عملیات پیشین با هدف تامین امنیت مرزهای سه استان کرکوک، صلاح الدین و دیاله آغاز شد.

به گزارش ایرنا، منطقه مرزی میان استان‌های کرکوک، صلاح الدین و دیاله معروف به «مثلث مرگ» از کانون‌های اصلی تحرک و فعالیت هسته‌های داعش در عراق به شمار می‌رود و در ماه‌های گذشته حملات تروریست‌ها از این منطقه افزایش یافته است.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ عراقچی به پیام اخیر سنتکام


ایروانی: شورای امنیت از اقدامات تحریک آمیز خودداری کند/پاسخ قاطع به ادعاهای بحرین و آمریکا


بقائی در واکنش به نشست امنیتی آمریکا در بحرین: کشورهای منطقه هوشیار باشند


استاندار تهران: امکان اسکان حداقل ۴ میلیون زائر در تهران فراهم شده است


هزار روز جنگ در غزه: آمارهایی که ابعاد فاجعه انسانی را به تصویر می‌کشند


آقای شهید ایران؛ میراث فکری ماندگار و مسیری که به رغم فقدانش ادامه دارد


حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید


تدارکات گسترده برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، با دل‌هایی آکنده از اندوه و وفاداری


مدودف در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب شرکت می‌کند


پیام آیت الله اختری به مناسبت مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی/ همه با هم برای برافراشته نگهداشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران