ماکرون و پوتین خواستار آتش‌بس فوری در قره‌باغ شدند

پنج‌شنبه 10 مهر 1399
01:46
ماکرون و پوتین خواستار آتش‌بس فوری در قره‌باغ شدند رؤسای جمهور فرانسه و روسیه با بیان اینکه هیچ جایگزینی برای راهکار دیپلماتیک جهت پایان دادن به مناقشه قره‌باغ نیست، خواستار توقف فوری درگیری‌ها بین آذربایجان و ارمنستان شدند.

العالم-اروپا

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه بامداد پنجشنبه به صورت آنلاین با «ولادیمیر پوتین» همتای روسی خود درباره دور جدید تنش‌های نظامی بین آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه مورد مناقشه «قره‌باغ کوهستانی» صحبت کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، کاخ کرملین با صدور بیانیه‌ای درباره این رایزنی، اعلام کرد که ماکرون و پوتین به صورت مشترک از آذربایجان و ارمنستان خواستند که فوراََ به درگیری‌ها در قره‌باغ پایان دهند.

بر این اساس، در بیانیه کرملین آمده است: «دو طرف درباره گام‌های بعدی که گروه مینسک در سازمان همکاری و امنیت اروپا می‌تواند برای کاهش تنش در این منطقه بردارد،‌ صحبت کرده و خواستند که این مناقشه از طریق ابزارهای دیپلماتیک حل شود».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، رؤسای جمهور فرانسه و روسیه ضمن درخواست از آذربایجان و ارمنستان برای خویشتن‌داری، کاهش تنش و توقف کامل خصومت‌ها در سریعترین زمان ممکن، تاکید کردند که جایگزینی برای راهکار دیپلماتیک جهت حل مناقشه قره‌باغ وجود ندارد.

طبق بیانیه کرملین، پوتین همچنین به ماکرون گفت که تلاش برخی کشورهای اروپایی برای دخالت در امور بلاروس، غیرقابل قبول است.

از سرگیری درگیری‌های مرزی جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه مورد مناقشه قره‌باغ از بامداد یکشنبه آغاز شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وقتی نیروهای آمریکایی نمی توانند از خود محافظت کنند باید از منطقه بروند


ترامپ تمرین‌های نظامی مشترک با کره جنوبی را کوتاه کرد


سفر قالیباف به بغداد؛ تحرک دیپلماتیک عالی‌رتبه و تأکید مجدد بر اصول ثابت منطقه‌ای +فیلم


در نخستین روز سفر قالیباف به عراق صورت گرفت؛


سناتور دموکرات ترامپ را به گرفتار کردن آمریکا در باتلاق جنگ متهم کرد


بزرگداشت رهبر شهید در قزاقستان


سرنگونی مقاومت یا برهم زدن توازن قوا در منطقه؟


اسرائیل به مرز ترکیه رسید!


سردار ابن‌الرضا: مسیر شهدای صنایع دفاعی با قدرت ادامه خواهد یافت


آتش‌سوزی مهلک در هتلی در کلکته هند؛ دست‌کم ۹ نفر کشته شدند