ارمنستان از آمادگی برای همکاری با اروپا جهت آتش‌بس در قره‌باغ خبر داد

جمعه 11 مهر 1399
12:02
ارمنستان از آمادگی برای همکاری با اروپا جهت آتش‌بس در قره‌باغ خبر داد وزارت خارجه ارمنستان می‌گوید این کشور برای تعامل با سازمان همکاری‌های امنیتی اروپا جهت برقراری آتش‌بس در منطقه قره‌باغ، آمادگی دارد.

العالم - آسیا

با شدت گرفتن دور جدید تنش‌های نظامی بین آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه مورد مناقشه «قره‌باغ کوهستانی»، ایروان از آمادگی خود برای همکاری جهت آتش‌بس خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» وزارت خارجه ارمنستان امروز (جمعه) اعلام کرد که برای تعامل با سازمان همکاری‌های امنیتی اروپا (OSCE) جهت برقراری مجدد آتش‌بس در منطقه قره‌باغ آمادگی دارد.

صبح امروز بود که وزارتخانه‌های دفاع آذربایجان و ارمنستان با بیان اینکه درگیری‌های شدید بین دو کشور در منطقه قره‌باغ همچنان ادامه دارد، مدعی نابودی اهدافی از طرفین شدند.

وزارت دفاع آذربایجان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «نیروهای مسلح آذربایجان کنترل برخی بلندی‌های استراتژیک را در منطقه آغ‌دره حوالی ماتاغیس به دست گرفته‌اند».

از سوی دیگر، وزارت دفاع ارمنستان نیز مدعی شد که پدافند هوایی این کشور صبح امروز یک فروند هواپیمای نظامی و یک پهپاد متعلق به ارتش آذربایجان را سرنگون کرده است.

دور جدید درگیری‌های مرزی جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه مورد مناقشه قره‌باغ از بامداد یکشنبه آغاز شد. جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان، دو جمهوری استقلال یافته از اتحاد جماهیر شوروی از سال ۱۹۹۲ به دنبال تصرف منطقه قره‌باغ کوهستانی توسط ارمنستان و اعلام خودمختاری این منطقه وارد درگیری نظامی شدند و تلاش‌ها برای حل مناقشه قره‌باغ در قالب گروه میانجی مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

روز گذشته نیز «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه با تکرار حمایت این کشور از آذربایجان در تنش‌ها با ارمنستان، تنها راه رسیدن به صلح پایدار در منطقه را عقب‌نشینی ارمنستان از قره‌باغ توصیف کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گزارش ویژه شبکه خبری العالم از تشییع پیکر خبرنگار شهید خود "حسام زیدان" + فیلم


سپاه: یک فروند پهپاد MQ1 آمریکا با پدافند نوین ما منهدم شد


آشوب در پاریس پس از قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا + فیلم


محمد نزال: اتحادیه اروپا باید از تصمیم اعمال تحریم‌ علیه مقاومت فلسطین صرف نظر کند


وزیر دفاع فرانسه: ما برای تامین امنیت ملی خود به آمریکا نیازی نداریم


نماینده حزب الله: لبنان باید از ظرفیت ایران برای پایان دادن به تجاوزات "اسرائیل" بهره بگیرد


تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم