خاخام یهودی مخالفِ محدودیت‌های کرونایی به کرونا مبتلا شد

شنبه 12 مهر 1399
13:12
خاخام یهودی مخالفِ محدودیت‌های کرونایی به کرونا مبتلا شد یک خاخام افراطی یهودی که با اعمال مقررات برای مبارزه با کرونا مخالف بود به این ویروس خطرناک مبتلا شد.

العالم - فلسطین اشغالی

«چیم کانیوسکی» خاخام 92 ساله اسرائیلی که با مقررات و محدودیتهای کرونا مخالف بود به ویروس کرونا مبتلا شد.

براساس گزارش یدیعوت آحارانوت، وی با بسته شدن مراکز مذهبی یهودی برای رعایت محدودیتهای کرونا مخالف بود و معتقد بود لغو مراسم تورات خوانی و نیایش خطرناکتر از ویروس کرونا است.

وی در بیمارستان «بنی باراک» در تل آویو بستری شده است.

کانیوسکی که پیروان زیادی در جامعه ارتدوکس یهودی دارد با افراد خانواده در تماس بوده است که تست کرونای آنها مثبت بوده اما خود را قرنطینه نکرده است.

دکتر«رونی گامزو» پیش از این گفته بود که 40 درصد موارد ابتلا به کرونا در سرزمینهای اشغالی را جامعه ارتدوکس تشکیل می‌دهند.

یهودیان تندروی اسرائیلی پیش از این به خاطر برگزاری مراسمات تشییع و دیگر مناسک مذهبی بدون رعایت محدودیتهای کرونا مورد انتقاد قرار گرفته و در بعضی موارد با پلیس رژیم صهیونیستی نیز درگیر شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تا زمانی که شرارت‌های آمریکا در منطقه ادامه دارد، تنگه هرمز بسته است


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: سامانه‌ها و پدافند هوایی آمریکا در بحرین هدف قرا گرفتند


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:رادارها و سامانه‌های دریافت ماهواره‌ای آمریکا در کویت منهدم شدند


پاکسازی راداری منطقه در ادامه شب سیاه سامانه‌ها و رادارهای آمریکایی


سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های زمین به زمین ارتش+فیلم


نامه ایران به شورای امنیت در پی حمله تجاوزکارانه آمریکا به نیروگاه هسته‌ای دارخوین


واکنش ریاض و ائتلاف سعودی به تحریم دریایی انصارالله علیه بنادر عربستان


صدای انفجار در کویت؛ پایگاه «عریفجان» هدف قرار گرفت


تجاوز جدید ارتش تروریستی آمریکا به ایران


روایت کامل از تجاوز امشب دشمن آمریکایی به خاک ایران