قالیباف: فردا در جلسۀ سران قوا مسائل مربوط به مدیریت کرونا را مطرح خواهم کرد

دوشنبه 14 مهر 1399
15:05
قالیباف: فردا در جلسۀ سران قوا مسائل مربوط به مدیریت کرونا را مطرح خواهم کرد رئیس مجلس گفت: بازدید امروز در کنار جلسه سران قوا و جلسه تخصصی چهارشنبه برای رسیدن به یک جمع‌بندی عملیاتی در خصوص مدیریت کرونا کمک می‌کند.

العالم - ایران / سیاسی

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسۀ بررسی مشکلات کادر درمان با حضور مسئولان و کادر درمان بیمارستان امام خمینی اظهار داشت: وظیفۀ اصلی مجلس نظارت است و نظارت میدانی یکی از وجوه اصلی آن است.

وی افزود: ساعت دوازده ظهر امروز تصمیم گرفتیم در بیمارستان حضور پیدا کنیم و مشکلات را از نزدیک ببینیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: فردا جلسۀ سران قوا را داریم و به عنوان نمایندۀ قوه مقننه در آن جلسه با توجه به این نظارت میدانی، مشکلات را مطرح خواهم کرد.

قالیباف ادامه داد: در هر چهار حوزۀ پیشگیری، تشخیص، درمان و بازتوانی باید تصمیم‌های جدی بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: چهارشنبه نیز جلسه‌ای تخصصی با مسئولان بخش درمان کشور خواهیم داشت. ان‌شاءالله بازدید امروز در کنار جلسه سران قوا و جلسه تخصصی چهارشنبه برای رسیدن به یک جمع‌بندی عملیاتی در خصوص مدیریت کرونا کمک کند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تمرکز مذاکرات بر خاتمه جنگ است/ هیات قطری با وزیر خارجه دیدار کرد


فرانسه هرگونه مداخله ناتو در تنگه هرمز را رد کرد


حمله مکرر به امدادگران لبنانی، گواهی بر خوی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی +فیلم


سودان، امارات را به طولانی‌کردن جنگ و حمایت از تجزیه کشور متهم کرد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن: هرگونه تجاوز جدید آمریکا یا "اسرائیل" با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


فروتنی رسانه‌ای و ادب سیاسی حزب الله؛ آیا تاکتیک نظامی جدیدی در پیش است؟


سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی