العالم - ایران
به گزارش روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، در نشست مشترک محمد فرجود، مدیرعامل این سازمان و حسن رحمانی، شهردار منطقه ۲۱ که در روز هشتم مهر ماه برگزار شد با حضور متخصصان و کارشناسان هر دو مجموعه، حوزه فعالیتهای مشترک مورد بررسی قرار گرفت.
در ابتدای این نشست فرجود گفت: یکی از دغدغههای ما اجرایی شدن دقیق تمامی تفاهمنامههایی است که با سایر مراکز و سازمانها داریم. در ساختار بزرگ و پیچیده شهرداری تهران، اجرای پروژهها انرژی، هزینه و زمان بسیاری احتیاج دارد. هماهنگی میان مراکز مختلف برای اجرای پروژهها یکی از اصلیترین محورهای این امر است. در حال حاضر ما از اجرای پایلوت برخی پروژه ها گذر کردهایم و به مراحل عملیاتی شدن و بهرهبرداری رسیدهایم.
دبیر شورای راهبردی تهران هوشمند افزود: در سازمان زمان بسیاری صرف انجام استانداردسازی اجرای پروژهها کردهایم که تمامی پروژهها در مناطق با توجه به شرایط ویژه هر منطقه به لحاظ فنی یکپارچه بوده و سرمشقی برای انجام داشته باشند.
رحمانی نیز در ادامه نشست، موضوع هوشمندسازی را از ضرورتهای تعریف شده در این دوره مدیریت شهری دانست و گفت: شاید پروژههای هوشمندسازی مستقیما درآمدزایی نداشته باشند اما حتما کاهش هزینهها را در پی خواهند داشت. مهمترین ویژگی هوشمندسازی ایجاد شفافیت در فرایندها و از بین رفتن بستر تخلفهاست. شهرداری تهران در حوزه هوشمندی طی چند سال اخیر، پیشرفت قابل توجهی داشته است. البته برای کمک به هوشمندسازی مناطق شهر آنچه اهمیت بسیاری دارد ایده خوب و اجرای مناسب است.
گفتنی است در این نشست، تفاهمنامه همکاریهای مشترک در حوزههایی همانند آبیاری هوشمند، ساختمان هوشمند و دستگاه بازیافت زباله (rvm) و هوشمندسازی جمع آوری زباله و ... منعقد و برنامههای سال آینده منطقه در همکاری با سازمان تدوین شد. همچنین پیشنهادهایی در خصوص تاسیس ایستگاه نوآوری در منطقه ۲۱ مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.