جهاد اسلامی، تشکیلات خودگردان را به ادامه مقاومت فراخواند

سه شنبه 15 مهر 1399
11:55
جهاد اسلامی، تشکیلات خودگردان را به ادامه مقاومت فراخواند عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین بر مخالفت با راه‌حل دو دولت برای پایان دادن به منازعه فلسطینی-اسرائیلی تأکید کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«خالد البطش» عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین ضمن مخالفت با راه‌حل دو دولتی، برای پایان دادن به منازعه فلسطینی-اسرائیلی، گفت که این راه‌حل حقوق فلسطین را نقض می‌کند.

وی از تشکیلات خودگردان فلسطین خواست تا از به رسمیت شناختن رژیم اشغالگر منصرف شده و مقاومت و آغاز نافرمانی مدنی را ادامه دهد.

طبق گزارش وبگاه «العهد»، عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی افزود که این جنبش تلاش می‌کند تا از طریق مرجعیت ملی یکپارچه بر اساس اصل لغو به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی، به عضویت شورای ملی و سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) درآید.

البطش همچنین تصریح کرد که طرح حل‌وفصل سیاسی باعث از دست رفتن کرانه باختری و عادی‌سازی روابط تعدادی از کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ایران تداوم نقض حاکمیت ملی سومالی را محکوم کرد


واکنش سازمان ملل به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران


پزشکیان: مردم ایران زیر بار زور نمی‌روند


ریابکوف: حمله غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به ایران رژیم منع اشاعه هسته‌ای را تهدید می‌کند


وزیران امور خارجه ایران و روسیه گفت‌وگو کردند


به جریان افتادن محاکمه نتانیاهو در مجارستان


هشدار درباره نقض آتش بس لبنان


وزیر جهاد کشاورزی: با تکیه بر تولید ملی امنیت غذایی مردم حفظ شد


تأکید بر ساماندهی وضعیت بیکاران در دوره جنگ


زنجیره تامین امنیت غذایی کشور به صورت کامل برقرار است