النصره اموال مردم سوریه در شمال این کشور را به حراج گذاشت

جمعه 18 مهر 1399
21:15
النصره اموال مردم سوریه در شمال این کشور را به حراج گذاشت خبرنگار شبکه خبری العالم به نقل از گروههای معارض سوری گزارش داد که هیئت تحریر الشام "جبهه النصره سابق" چند روز قبل بالابر آهنی مقابل بیمارستان کودکان ابن سینا در شهر ادلب را باز کرد و به مکانی نامشخص منتقل کرد.  

العالم – سوریه

این خبر حاکیست که این بزرگترین و بلندترین بالابر در شمال سوریه به ارتفاع بیشتر از 30 متر بود که قبل از سیطره گروههای مسلح بر استان ادلب در ساخت و ساز و نماسازی بیمارستان ملی و بیمارستان ابن سینای این شهر استفاده می شد.

گروههای مسلح اعلام کردند که "دولت نجات" وابسته به هیات تحریر الشام در ادلب قطعات این بالابر را به تجار خواهد فروخت و آنان این قطعات را یا به مناطق تحت سیطره ارتش سوریه انتقال خواهند داد یا به تجار ترکیه خواهند فروخت.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است


سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد


شمار شهدای لبنان به ۳۸۲۶ نفر رسید