کشته و مجروحیت بیش از 13 هزار زن و کودک یمنی در پی حملات ائتلاف سعودی

يکشنبه 20 مهر 1399
14:46
کشته و مجروحیت بیش از 13 هزار زن و کودک یمنی در پی حملات ائتلاف سعودی یک سازمان حقوق بشری یمنی ضمن ارائه آماری از زنان و کودکان قربانی شده در یمن هشدار داد، در پی ممانعت ائتلاف سعودی از ورود مشتقات نفتی به بندر «الحدیده» یک فاجعه انسانی بزرگ در حق زنان و کودکان یمنی در راه است.

العالم - یمن

«انتصاف» سازمان یمنی حامی حقوق کودکان و زنان یمن اعلام کرد، جمع قربانیان زن و کودک در پی حملات ائتلاف سعودی تا نهم اکتبر سال جاری (۲۰۲۰) به ۱۳۰۷۳ نفر رسیده است.

بر اساس گزارش شبکه «المسیره»، سازمان مذکور افزود، در پی بمباران مستقیم ائتلاف سعودی ۵۱۸۳ زن و ۷۸۹۱ کودک شهید یا مجروح شده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده صدها مرکز بهداشتی ویژه مادران و کودکان در نتیجه ممانعت ائتلاف سعودی از ورود مشتقات نفتی به بندر «الحدیده» در آستانه بسته شدن هستند و با این روند یک فاجعه انسانی بزرگ در حق زنان و کودکان یمنی در راه است.

سازمان انتصاف سپس اعلام کرد، حملات مستقیم و غیرمستقیم ائتلاف سعودی به تأسیسات آموزشی به حدود دو میلیون دانش‌آموز دختر و پسر آسیب وارد کرده است.

این سازمان، طرف‌های مربوطه را به حمایت روانی از زنان و کودکان آسیب دیده فراخواند و خواستار تشکیل کمیته حقیقت یاب بیطرف برای بررسی جنایات ائتلاف متجاوز و محاکمه عاملان این جنایات شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)