هواشناسی ایران ۹۹/۷/۲۳

هشدار سازمان هواشناسی به گروه‌های سنی حساس/ آلودگی شدید هوا در تهران و البرز

چهارشنبه 23 مهر 1399
09:25
هشدار سازمان هواشناسی به گروه‌های سنی حساس/ آلودگی شدید هوا در تهران و البرز سازمان هواشناسی طی اطلاعیه‌ای با اشاره به افزایش آلاینده‌های جوی در استان‌های البرز و تهران نسبت به تردد غیرضروری گروه‌های سنی حساس در سطح شهر هشدار داد.

العالم - ایران

بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی 5 روز آینده جو پایداری در بیشتر مناطق کشور حاکم است و در شهرهای صنعتی و پر جمعیت به ویژه تهران و کرج با غبار صبحگاهی و افزایش غلظت آلاینده‌ها همراه خواهد بود.

همچنین طی سه روز آینده در سیستان و بلوچستان، هرمزگان و شرق کرمان وزش باد شدید با احتمال گردوخاک پیش بینی شده است.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی امروز دریای عمان و شرق تنگه هرمز نسبتا مواج پیش بینی می‌شود.

سازمان هواشناسی همچنین طی اطلاعیه‌ای نسبت به پایداری هوا و سکون نسبی جو (افزایش غلظت آلاینده‌ها) در استان‌های تهران و البرز هشدار داد.

این سازمان اثر مخاطره این پدیده را کاهش کیفیت هوا تا حد ناسالم برای گروه‌های حساس و در مناطق آلوده و پر ترافیک تا حد ناسالم برای تمام گروه‌های سنی اعلام و توصیه کرده کودکان، افراد مسن و بیماران تنفسی و قلبی از تردد غیرضروری در سطح شهر خودداری کنند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند