گفتگوی تلفنی پوتین و اردوغان درباره اوضاع قره‌ باغ

چهارشنبه 23 مهر 1399
21:36
گفتگوی تلفنی پوتین و اردوغان درباره اوضاع قره‌ باغ
رؤسای جمهور ترکیه و روسیه در تماسی تلفنی درباره تحولات اخیر قره باغ و ضرورت پایان بخشیدن به درگیری‌های ارمنستان و جمهوری آذربایجان در این منطقه از طریق راهکارهای سیاسی گفتگو کردند.

العالم - اروپا

به گزارش ریانووستی، سرویس رسانه‌ای کاخ کرملین چهارشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه و همتای ترکیه‌ای وی رجب طیب اردوغان به‌صورت تلفنی با یکدیگر در خصوص تحولات قره باغ بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

بر اساس بیانیه کاخ کرملین، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه و همتای ترکیه‌ای وی رجب طیب اردوغان در گفتگویی تلفنی بر ضرورت حل‌وفصل بحران قره‌ باغ از طریق یک فرآیند سیاسی مبتنی بر توافقات میسنک تأکید کردند.

در ادامه بیانیه کاخ کرملین آمده است: «رئیس‌جمهور پوتین در این گفتگوی تلفنی از دخالت گروه‌های شبه‌نظامی [تروریست‌هایی که گفته می‌شود از سوریه به منطقه درگیری منتقل شده‌اند] در قره‌باغ به‌شدت ابراز نگرانی کرد.»

همچنین شبکه خبری اسکای‌نیوز گزارش داده است که رجب طیب اردوغان در گفتگو با همتای روسی خود با انتقاد از سیاست‌های ارمنستان در قبال منطقه مورد مناقشه قره باغ اعلام کرده است که ارمنستان قصد دارد اشغالگری 30‌ساله خود در قره باغ را به یک وضعیت عادی تبدیل کند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بولتون: ایران هنوز هم معتقد است که آمریکا شیطان بزرگ است


بن‌گویر، آمریکا را تهدید کرد: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید


قالیباف: گوش به‌ فرمانیم


حمایت عمان و آلمان از تفاهم‌نامه واشنگتن - تهران


هاکابی علیه ترامپ؛ رژیم اسرائیل چگونه روی دست آمریکا ماند؟


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.