کشته شدن 52 تروریست سوری در قره‌باغ

پنج‌شنبه 24 مهر 1399
14:58
کشته شدن 52 تروریست سوری در قره‌باغ یک روزنامه آمریکایی از کشته شدن دست‌کم 52 تن از مزدوران سوری طی درگیری‌ها میان آذربایجان و ارمنستان در قره‌باغ خبر داد.

العالم- سوریه

به گزارش العالم، روزنامه "واشنگتن‌پست" با اعلام خبر کشته شدن دست‌کم 52 مزدور سوری در قره‌باغ، تصریح کرد که اجساد این شورشیان در ماه جاری میلادی در مرزهای سوریه و ترکیه، تحویل نزدیکان‌شان شد.

واشنگتن‌پست به نقل از نزدیکان سوری‌های کشته‌شده در قره‌باغ، نوشت: "این کشته‌شده‌ها جزو مزدورانی بودند که گروه‌های مسلح مورد حمایت ترکیه در سوریه آنها را برای مشارکت در جنگ علیه ارمنستان، به آذربایجان اعزام کرده‌اند."

شورشیان سوری در قبال دریافت مبالغی به صورت ماهیانه، از جنوب ترکیه برای جنگیدن عازم آذربایجان می‌شوند.

روزنامه "وال ‌استریت ژورنال" نیز طی گزارشی تایید کرد که ترکیه صدها شبه‌نظامی از سوریه را به منطقه درگیری قره‌باغ فرستاده است.

این روزنامه گزارش داد که دو منبع در سوریه انتقال این شبه‌نظامیان را تایید کرده و گفته‌اند که "صدها تن دیگر نیز خود را برای آمدن به منطقه درگیری آماده می‌کنند."

بنا به گزارش وال ‌استریت ژورنال، از ماه جولای این خبر میان شبه‌نظامیان سوری دست به دست شده که ترکیه برای مشارکت در درگیری‌های قره‌باغ نیرو استخدام می‌کند.

یک منبع آگاه به این روزنامه گفت که صدها تن به این منطقه آمده‌اند،‌ اما "درگیری‌های شدید بسیاری از آن‌ها را ترسانده و باعث شده به سوریه بازگردند."

0% ...

آخرین اخبار

تاکید بقائی بر مسئولیت آمریکا در پیامدهای آتش‌افروزی رژیم اسرائیل


ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد


عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است


رئیس رژیم صهیونیستی: صبح بسیار سخت و دردناکی داشتیم


حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی


چنگ‌اندازی به اهرم وتو؛ تلاش پاریس برای ورود به مذاکرات تهران و واشنگتن


شهباز شریف: هیات پاکستان در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران شرکت می‌کند


نگرانی‌ها در ترکیه درباره ماهیت حضور نظامی ناتو با استقرار سامانه دفاعی جدید+فیلم


لاوروف: اروپا و ناتو در اندیشه رویارویی نظامی با روسیه هستند


شهادت 18 نفر در پی تداوم حملات سنگین رژیم صهیونیستی به لبنان