اعتراض گسترده بحرینی‌ها به توافق سازش با تل آویو

دوشنبه 28 مهر 1399
01:03
اعتراض گسترده بحرینی‌ها به توافق سازش با تل آویو
مردم مناطق مختلف بحرین امشب در مخالفت با سفر هیات آمریکایی-صهیونیستی به کشورشان برای اعلام رسمی روابط منامه-تل آویو تظاهرات کردند.

العالم - بحرین

مناطق مختلف بحرین شامگاه یکشنبه به دنبال سفر یک هیات صهیونیستی به کشورشان و اعلام رسمی عادی سازی روابط میان منامه و تل آویو شاهد برپایی تظاهرات مردمی بود.

مردم در شهرها و روستاهای مختلف بحرین در اعتراض به توافق سازش رژیم آل خلیفه با رژیم اشغالگر صهیونیستی به خیابان‌ها آمدند اگرچه به دلیل ایجاد خفقان و سرکوبگری شدیدی که حکومت بحرین پس از اعتراضات گسترده سال در این کشور اعمال کرده است هر گونه تظاهرات معمولا با جمعیت کم‌تری برگزار می‌شود.

جمعیت «الوفاق » بحرین هم از سازمان ملل خواست زمینه ابراز عقیده مردم این کشور درباره سازش را فراهم کند و در ادامه اعلام کرد، اگر ابزار سرکوب نبود 95 درصد بحرینی‌ها مخالفت خود با عادی‌سازی روابط را بیان می‌کردند.

هواپیمای حامل وزیر خزانه‌داری آمریکا و مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به شماره پرواز ۹۷۳ (پیش شماره تلفن در بحرین) در رأس یک هیأت آمریکایی و صهیونیستی ظهر یکشنبه وارد فرودگاه منامه شد.

«عبداللطیف بن راشد الزیانی» وزیر خارجه بحرین در مراسم استقبال از این هیأت، این رخداد را «بی سابقه» خواند و مدعی شد که توافق سازش در راستای حفظ حقوق مردم کشورهای غرب آسیاست.

بحرین و رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه هشت تفاهم‌نامه برای «برقراری روابط صلح‌آمیز و دیپلماتیک» و همکاری‌های اقتصادی امضا کردند.

منابع خبری روز جمعه گزارش دادند که توافق سازش میان بحرین و رژیم صهیونیستی در قالب یک «بیانیه مشترک» خواهد بود و معاهده نخواهد بود، زیرا به گفته این منابع، بحرین خواستار آن شده که فعلاً به جای «معاهده»، بیانیه‌ای میان دو طرف امضا شود و بحرینی‌ها می‌خواهند به دلیل انتقادهای داخلی با روندی آهسته‌تر نسبت به امارات به سمت عادی‌سازی روابط با اسرائیل حرکت کنند.

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره