جمهوری آذربایجان از تسلط کامل بر آنسوی مرز با ایران خبر داد

پنج‌شنبه 1 آبان 1399
20:53
جمهوری آذربایجان از تسلط کامل بر آنسوی مرز با ایران خبر داد رئیس جمهور آذربایجان، با اعلام تصرف 20 روستا و ناحیه در امتداد مرز ایران، از تسلط کامل نیروهای جمهوری آذربایجان بر این منطقه مرزی خبر داد.

العالم - آسیا

جمهوری آذربایجان از «آزادسازی» مناطق جدیدی در منطقه قره‌باغ کوهستانی طی عملیات‌های اخیر ارتش این کشور خبر داد.

«الهام علی‌اف»، رئیس جمهور آذربایجان پنجشنبه در توییتی نوشت که نیروهای این کشور در منطقه «فضولی»، روستاهای «ملا ولی»، «یوخاری رفیدین‌لی» و «آشاغی رفیدین‌لی»، و در منطقه «جبرائیل»، روستاهای «سیریک»، «شیخلار»، «مست‌علی‌ بیلی» و «درزیلی» را آزاد کرده‌اند.

او در توییت‌ دیگر از «آزادی» چندر روستا و منطقه در «زنگیلان» خبر داد و نوشت که ارتش آذربایجان روستاهای «کُلّو قشلاق»، «مالات کشین»، «کند زنگیلان»، «گِنلیک»، «ولیقلی بیلو»، «قارا دره»، «چوپه دره»، «تاتار»، «امیر خانلی»، «قاراقولو»، «بارتاز» و «دلّک‌لی» و بخش «آغ‌بند» را به تصرف خود درآورده‌اند.

او همچنین گفت که با آزادسازی منطقه آغ‌‌بند، نیروهای جمهوری آذربایجان کنترل نوار مرزی با ایران را برعهده گرفته‌اند. علی‌اف همچنین این پیروزی را به مردم دو کشور تبریک گفت.

رئیس جمهور آذربایجان دیروز نیز از تصرف ۲۱ روستا و ناحیه در مناطق فضولی، زنگیلان و جبرائیل خبر داده بود.

درگیری نظامی بین جمهوری آذربایجان وارد بیست و ششمین روز خود شده و نیروهای دو طرف مواضع خود را به شدت هدف قرار داده‌اند. طی آن مدت دو طرف دو بار با وساطت روسیه آتش‌بس انسانی با هدف انتقال اجساد و تبادل اسرا اعلام کرده‌اند.

وزیران خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان امروز راهی واشنگتن خواهند شد تا در آنجا با مقامات آمریکایی درباره توقف درگیری و بازگشت آرامش به منطقه گفت‌وگو کنند.

با این حال «حکمت حاجی‌اف»، معاون الهام علی‌اف گفته است به این گونه دیدارها امیدوار نیست و ایروان باید دست از اشغال خاک جمهوری آذربایجان بردارد و قطعنامه‌های شورای امنیت را اجرا کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پایگاه ها و مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


سپاه پاسداران: یک فروند پهپاد MQ9 رهگیری و منهدم شد


احضار سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه


هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد